Hotel Master Family Club

Side, Turska

Opis destinacije

Jedinstveno letovalište, smešteno na malom, ravnom, svega 300 m širokom i 800 m dugom poluostrvu. Nalazi se na samoj njegovoj ivicii sa obe strane je okruženo dubokim plavim Mediteranom. Glavne odlike ovog grada, udaljenog 75 km od Antalije, su brojne arheološke iskopine iz rimskog doba. Ova nekada mala ribarska luka je danas jedno od posećenijih letovališta u Turskoj. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj, smešten na malom poluostrvu u Sredozemnom moru, na oko 75 km udaljenosti od Antalije. Prelepa obala mesta Side i njegove plaže, čine ga jednim od omiljenih turskih letovališta. Plaže u mestu Side poznate su kao istočna i zapadna plaža, obe su pešcane, prekrivene zlatnim peskom. Zapadna plaža nudi brojne mogućnosti za uživanje u sportovima na vodi, kao što su skijanje na vodi i parasejling, a organizuju se i čamac ture do vrlo dobrih mesta za ronjenje i pecanje. Priobalje je plitko, pa je dobar izbor za porodice koje letuju sa malom decom. Istocna plaža je manje prometna i manje razvijena u odnosu na zapadnu, u nekim delovima ona je kamenita, često pri ulasku u vodu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Master Family Club HV1 hotel se nalazi u regiji Kizilot, udaljen oko 20 km od Manavgata, oko 25 km od grada Side i 86 km od aerodroma Antalija.
Hotel je delimično renoviran. Hotelske sobe su raspoređene u više zgrada koje su okružene zelenilom.

Hotelska ponuda:
restoran, lobi bar, bar pored bazena, beach bar, disko bar, besplatan Wi-Fi internet (na recepciji i u lobiju hotela), stoni tenis, mini klub, animacija tokom dana i večeri, disko klub, bazen za odrasle i decu, šest tobogana, fitnes.
 
Usluge i aktivnosti uz doplatu:
room servis, dva a la carte restorana, doktor, fotograf, dečija kolica, sef, vitaminski bar, frizerski salon, telefon i fax, flaširana pića, uvozna pića, rent a car, crteži i slikanje peskom, kokice, tenis, osvetljenje i oprema za tenis, nargile, prodavnice i butici, suvenirnica, Wi-Fi internet (u sobama, na plaži, pored bazena i svim drugih delovima hotela osim recepcije i lobija), hemijsko čišćenje, wellness centar, kozmetički salon, tursko kupatilo, sauna, masaže, sportovi na vodi, sveže ceđeni sokovi, sva pića i hrana posle 24:00 h.
 
Ponuda za najmlađe:
mini klub, bazen za decu, tri tobogana.

Plaža:
hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu, ima i ponton (plaža se nalazi preko puta ulice do koje vodi podzemni prolaz). Udaljenost do plaže može biti od 150 m do 450 m. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Peškiri za bazen i plažu su besplatni.

Smeštaj:
Sve sobe imaju SAT TV, mini bar (samo voda), kupatilo, fen, balkon ili terasu. 
- Standardne sobe pogled bašta, cca 20 m2 za max. 2+1 osoba imaju dva kreveta i treći pomoćni ležaj;
- Sobe sa krevetom na sprat (jedna prostorija), cca 20 m2 za max. 2+2 osobe imaju dva kreveta i krevet na sprat za decu;
- Porodične sobe, cca 26 m2 za max. 4 osobe imaju dve spavaće sobe, jedno kupatilo, jedna soba je sa francuskim krevetom, druga soba sa dva odvojena kreveta.
- "Child Friendly room" za porodice  sa dvoje odraslih i dvoje dece. Soba sa krevetom na sprat (jedna prostorija), cca 20 m2 za max. 2+2 osobe imaju dva kreveta i krevet na sprat za decu.

Ishrana:
all inclusive - "sve uključeno" - prema hotelskim pravilima i terminima od 07:00 h do 24:00h (posle 24:00 h sve uz doplatu). Doručak, kasni doručak, ručak, večera, samoposluživanje, izbor više jela, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića koja se služe u čašama, senkovi tokom dana.

Napomena:
naše mišljenje hotel kategorije 4*

https://masterfamilyclub.com/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas