Hotel Maxx Royal Belek Golf Resort

Belek, TRurska

Opis destinacije

Belek je novo, moderno turističko naselje nalazi se na 30 min. od Antalije. Najkuksuzniji hoteli na dugim peščanim plažama, okruženim borovim šumama, eukaliptusima, i divno uredjenim baštama. Belek je jedinstveno prirodno okruženje za veliki broj ptica, a posebno je poznata sova, koja je ujedno i zaštitni simbol grada Beleka. Čuven po dobrim golf terenima u Nacionalnom golf parku. Na ovim terenima održavaju se mnogobrojna svetska takmičenja u golfu. U blizini Beleka nalaze se i antički gradovi Perge i Aspendos koji se u dnevnom izletu mogu posetiti. Takođe, u blizini Beleka su i vodopadi Manavgat.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Maxx Royal Belek Golf Resort se nalazi na peščanoj plaži dugoj 300 m, od aerodroma u Antaliji je udaljen 35 km. Otvoren 2011. godine kao hotel vrhunskog luksuza i usluge. Nalazi se na površini od 1.040.500 m2, ima ukupno 429 soba.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, šest a la carte restorana, 15 barova, poslastičarnica, pet snack restorana, jedan dečiji restoran, sedam otvorenih bazena i dva unutrašnja, od kojih je jedan sa slanom vodom, jedan dečiji otvoreni i jedan unutrašnji bazen, bioskop, spa centar, disko, internet, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, akvapark sa oko 11 različitih tobogana, časovi plesa, kuvanja i pravljenja koktela, show programi.

Ponuda za najmlađe:
“Maxxi Land“ za decu od 1 do 17 godina sa svojom recepcijom, show programi sa decom, mogućnost roditelja da putem mobilnog ili TV-a posmatraju svoju decu u Maxxi Land-u, bazen za decu sa toboganima, akvapark, dečiji meni, dečji restoran u Maxxi Land-u, igralište, mini disko, mini bioskop, animacija, opremljene kuhinje za majke koje same spremaju hranu deci.

Sportske aktivnosti:
kuglanje, bilijar, pikado, stoni tenis, aerobik, boćanje, odbojka na plaži, gimnastika u vodi, joga, košarka, vaterpolo, pilates, fudbal, fitnes.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
a la carte restorani (20 eur po osobi, deca do 6 godina besplatno, od 7-12 godina 50% popust, uz rezervaciju), perionica veša, večere na molu, pavoljoni na molu, rentiranje automobila na struju, čajdžinica od 16.00-18.00 h (rezervacija), Golf club bar, nargile bar, room servis, kuglanje, bilijar, Nintendo, časovi ronjenja, časovi plivanja, sportovi na vodi, privatni trener za fitnes, časovi tenisa i iznajmljivanje profesionalne opreme, masaže, hamam, usluge čuvanja dece.

Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.

Sobe:
standardne suite sobe (cca 80m2) imaju klima uređaj, LCD TV, DVD plejer, telefon, Wi-Fi internet, sef, mini bar, bademantil i papuče, set za kafu i čaj, za decu do 6 godina mleko, a Nesquik za decu od 7 do 12 godina, bademantili i papuče i za decu, kupatilo, fen.

Ishrana:
max all inclusive - „sve uključeno“ prema hotelskim pravilima - doručak, ručak, snack, večera, noćni obrok, ceđeni sokovi od pomorandže i grejpfruta za vreme doručka, branč svake nedelje, poslastičarnica od 10.00-22.00 h, u Maxxi Lendu (za decu) sladoled, voće i kolači od 16.00-17.00 h, snekovi, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje, izbor više jela).

https://www.maxxroyal.com/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas