Hotel Papillon Zeugma

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek je moderan turistički centar koji sve više postaje poznata destinacija zbog luksuznih hotela sa visokim nivoom usluge, pešcanih plaža i golf terena okruženih zelenilom.Belek je novo, moderno turisticko naselje koje se nalazi na 30 km istocno od Antalije. Ovo mesto prepoznatljivo je po luksuznim hotelima, dugim pešcanim plažama, borovim šumama, eukaliptusima i divno uređenim baštama. Čuven je i po dobrim golf terenima, kao i Nacionalnom golf parku. U Beleku se održavaju mnogobrojna svetska takmičenja u golfu. Belek predstavlja jedinstveno prirodno okruženje za veliki broj ptica. Posebno mesto zauzima sova, koja je istovremeno i zaštitni znak grada. Pored antičkih gradova Perge i Aspendos, koji se nalaze u blizini Beleka, preporučuje se za posetu i vodopad Manavgat, koji je zaista impresivan.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Papillon Zeugma se nalazi na peščanoj plaži, 4 km od centra grada Belek, 35 km od aerodroma u Antaliji. Hotel se sastoji iz glavne zgrade i bungalova, ima 338 soba, 219 standardnih soba i 40 porodičnih soba. Renoviran je 2015. godine.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, četiri a la carte restorana (mediteranski, kineski, riblji i orijentalni), pet barova, otvoreni i unutrašnji bazeni za odrasle, bazeni za decu, tobogani, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, đakuzi, masaže, bioskop, internet, diskoteka, frizer, servis za pranje rublja, prodavnica.

Ponuda za najmlađe:
otvoreni i unutrašnji bazen za decu, akvapark, tobogani, dečiji meni, mini klub za decu 4-12 godina, mini disko, igraonica, igralište, animacija.

Sportske aktivnosti:
dva teniska terena, stoni tenis, bilijar, kuglanje, golf, košarka, odbojka, pikado, aerobik, fitness, sportovi na vodi.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
uvozna pića, room service 07:00-24:00 h, ceđeni sokovi, pakovani sladoled na baru, sportovi na vodi, masaža, frizer, servis za pranje rublja, telefon, internet cafe, igraonica, prodavnice.

Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.

Sobe:
veličine oko 38 m², klima uređaj, tepih, servis za kafu i čaj, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet, mini bar, sef, kupatilo, fen, balkon ili terasa. Ove sobe su u glavnoj zgradi. Duplex porodični suite se takođe nalazi u glavnoj zgradi, veličine oko 74 m².

Ishrana:
high class all inclusive - „sve uključeno“ prema hotelskim pravilima - doručak, kasni doručak, ručak, snek, večera, noćni obrok 23:00-02:00 h, sladoled, pice, burgeri, krompir i kebab, 12:00-16:00 h, kuvarski show u toku večere, alkoholna i bezalkoholna pića u diskoteci 23:00-02:00 h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje - izbor više jela).

http://www.papillon.com.tr/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas