Hotel Rachoni Bay

Skala Rachoni, Tasos

Opis destinacije

Tasos je najsevernije i našoj zemlji najbliže ostrvo Egejskog mora. Za 40ak minuta vožnje trajektom iz mesta Keramoti na kontinentalnom delu Grčke stiže se u Limenas, glavni grad i najveću luku ostrva. Dužina obale Tasosa je oko 100km i gotovo da je pravilnog kružnog oblika. Uz čitavu obalu ostrva prolazi odličan asfaltni put kojim je lako i prijatno obići ga. Tasos je jedno od najzelenijih grčkih ostrva, netaknute prirode. Centralni deo ostva je planinski, sa najvišim vrhom Ipsarionom na 1204m, prekriven šumom četinara. Slatke vode ima u izobilju, postoje brojni izvori pitke vode, jezero i nekoliko vodopada. Pored izuzetnih prirodnih lepota ovo ostrvo ima i veliki kulturno-istorijski značaj. Brojni manastiri i arheološka nalazišta među kojima je i odlično očuvan antički amfiteatar, svedoče o slavnoj prošlosti ovog ostrva. Većina predmeta pronađenih u arheološkim iskopavanjima na Tasosu i dalje se čuvaju u lokalnom arheološkom muzeju. Na ostrvu postoji preko četrdeset plaža, šljunkovitih, stenovitih i peščanih, sa različitim bojama i kvalitetom peska. Veliki broj plaža nosi plavu zastavicu za čistoću mora i infrastrukturu. Naročitu atrakciju predstavlja mermerna regija, sa svoje tri plaže, pokrivene snežno belim mermernim peskom i kamenčićima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Rachoni Bay pripada hotelski kompleksu Rachoni koji se nalazi se na jednoj od najlepših lokacija na Tasosu, u letovalištu Skala Rachoni, na 12 kilometara od Limenasa, glavnog grada Tasosa. Predstavlja jedan od napoznatijih i možda i najprodavanijih hotela na Tasosu u kategoriji hotela sa 3*.

Plaža: Hotel se nalazi na prelepoj peščanoj plaži sa prirodnim zelenilom. Korišćenje ležaljki na plaži se ne naplaćuje.

Hotelski sadržaj: Hotel Rachoni Bay ima dva bazena i dečji bazen, dva bara na plaži i pored bazena, sa ležaljkama i suncobranima. Kompleks ima i sopstveni parking ispred hotela. Pored navedenih sadržaja hotelski kompleks ima: recepciju, sefove na recepciji (uz doplatu na licu mesta), wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), stoni tenis (bez doplate), bilijar (besplatno). Suncobrani i ležaljke oko bazena i na plaži su uključeni u cenu.

Sobe: Sve sobe imaju TWC sa fenom, mali frižider, SAT TV, A/C i terasu. Standardne sobe su veličine oko 20 m2, namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili  francuski ležaj i pomoćni ležaj). Superior sobe su renovirane, veličine su oko 23 m2, namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili francuski ležaj i pomoćni ležaj). Deluxe sobe su renovirane, veličine su oko 26 m2, namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili francuski ležaj i pomoćni ležaj). Porodične sobe su veličine oko 40 m2, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ležaja ili francuski ležaj) i dnevnog boravka (2 sofe) u okviru kojeg se nalazi i mala kuhinja.

Usluga: Polupansion ili all inclusive: doručak, ručak i večera - “švedski sto” (samoposluživanje).

Napomena: 
Hotel Rachoni Bay deo je kompleksa Rachoni koji obuhvata Hotele Rachoni Resort, Rachoni Sunrise i Rachoni De Lux. Ceo kompleks se nalazi na prelepoj lokaciji ne samo zbog peščane plaže na koju izlazi već i zbog prirodnog hlada i prirode u okolini hotela.

www.rachoniresort.com
Prvi dan -Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan - Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan - Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju. 
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas