Hotel Royal Alhambra Palace

Side, Turska

Opis destinacije

Jedinstveno letovalište, smešteno na malom, ravnom, svega 300 m širokom i 800 m dugom poluostrvu. Nalazi se na samoj njegovoj ivicii sa obe strane je okruženo dubokim plavim Mediteranom. Glavne odlike ovog grada, udaljenog 75 km od Antalije, su brojne arheološke iskopine iz rimskog doba. Ova nekada mala ribarska luka je danas jedno od posećenijih letovališta u Turskoj. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj, smešten na malom poluostrvu u Sredozemnom moru, na oko 75 km udaljenosti od Antalije. Prelepa obala mesta Side i njegove plaže, čine ga jednim od omiljenih turskih letovališta. Plaže u mestu Side poznate su kao istočna i zapadna plaža, obe su pešcane, prekrivene zlatnim peskom. Zapadna plaža nudi brojne mogućnosti za uživanje u sportovima na vodi, kao što su skijanje na vodi i parasejling, a organizuju se i čamac ture do vrlo dobrih mesta za ronjenje i pecanje. Priobalje je plitko, pa je dobar izbor za porodice koje letuju sa malom decom. Istocna plaža je manje prometna i manje razvijena u odnosu na zapadnu, u nekim delovima ona je kamenita, često pri ulasku u vodu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Royal Alhambra Palace se nalazi na peščanoj plaži, 9 km od centra Side, 40 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima 579 soba od čega su 419 standard superior, šest spratova i šest liftova. Nov hotel u hotelskom lancu Stone (Royal Wings, Royal Holiday Palace), otvoren u junu 2012. godine. Hotel je okružen lepim vrtovima.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, snek restoran, bistro restoran za kasni doručak, pet a la carte restorana (italijanski, azijski, turski, riblji i meksički), šest barova, dva otvorena bazena za odrasle od kojih je jedan sa šest tobogana i dva dečija bazena od kojih je jedan sa toboganima (tri), zatvoreni bazen, đakuzi, veliki amfiteatar, wellness i spa centar, teniski tereni, fitnes centar, luna park, besplatan Wi-Fi internet na recepciji, frizer, prodavnice, kozmetički salon, kuglana, bilijar, igraonica internet cafe.

Ponuda za najmlađe:
bazen za decu, luna park (19:00-22:00 h, deca mlađa od 7 godina uz pisanu saglasnost roditelja mogu koristiti luna park), mini club za decu 4-12 godina sa radnim vremenom 10:00-12:00 h i 14:30-17:00 h, mini fudbal, boćanje, mini košarka, razne aktivnosti u radionicama, mini disko, aktivnosti po konceptu tipa dan gusara, dan pica, dan torti. Za decu mlađu od 10 godina potrebna je pisana saglasnost roditelja za upotrebu tobogana.

Sportske aktivnosti:
tenis uz obaveznu rezervaciju, odbojka na plaži, stoni tenis, aerobik, fitnes, sportovi na vodi, gimnastika u vodi, pikado.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sveže ceđeni sokovi, uvozni šampanjac i lokalna i uvozna flaširana pića, luksuzna pića, room service, a la carte restorani, osvetljenje za teniske terene i časovi tenisa, sportovi na vodi, frizer.

Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Peškiri uz depozit, a zamena peškira tokom dana se plaća.

Sobe:
superior sobe (cca 46 m2) imaju klima uređaj, tepih, SAT TV, telefon, mini bar set za kafu i čaj, bade mantil (uz doplatu) i papuče se dobijaju na zahtev, sef, kupatilo, fen, balkon ili terasu.

Ishrana:
ultra all inclusive - „sve uključeno“  prema hotelskim pravilima - doručak, kasni doručak, ručak, snek, večera, noćni obrok, dečiji bife 18:30-20:00 h, tematske kulinarske večeri, snekovi prema satnici hotela, poslastičarnica po satnici hotela, sladoled uz večeru, gozleme 11:00-16:00 h, doner, pica i voće 12:00-14:00 h, vafli, kafa i kolači 16:00-17:00 h, sladoled 14:00-16:00 h, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje  izbor više jela).

http://www.royalalhambrapalace.com/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas