Hotel Side Star Park

Side, Turska

Opis destinacije

Jedinstveno letovalište, smešteno na malom, ravnom, svega 300 m širokom i 800 m dugom poluostrvu. Nalazi se na samoj njegovoj ivicii sa obe strane je okruženo dubokim plavim Mediteranom. Glavne odlike ovog grada, udaljenog 75 km od Antalije, su brojne arheološke iskopine iz rimskog doba. Ova nekada mala ribarska luka je danas jedno od posećenijih letovališta u Turskoj. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj, smešten na malom poluostrvu u Sredozemnom moru, na oko 75 km udaljenosti od Antalije. Prelepa obala mesta Side i njegove plaže, čine ga jednim od omiljenih turskih letovališta. Plaže u mestu Side poznate su kao istočna i zapadna plaža, obe su pešcane, prekrivene zlatnim peskom. Zapadna plaža nudi brojne mogućnosti za uživanje u sportovima na vodi, kao što su skijanje na vodi i parasejling, a organizuju se i čamac ture do vrlo dobrih mesta za ronjenje i pecanje. Priobalje je plitko, pa je dobar izbor za porodice koje letuju sa malom decom. Istocna plaža je manje prometna i manje razvijena u odnosu na zapadnu, u nekim delovima ona je kamenita, često pri ulasku u vodu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Side Star Park 5* je smešten u istorijskom delu Sidea i od sopstvene peščane plaže označene plavom zastavicom, je udaljen svega 150 m. Otvoren je 2005. godine a renoviran 2020. godine. Sa kapacitetom od 228 soba i 608 ležaja i, nalazi se na samo 10 minuta hoda od istorijskog poluostrva Side. Hotel gostima nudi odličnu i profesionalnu uslugu i udoban smeštaj a prostire se na površini od 8314 m². Udaljen je 30 km od starog rimskog amfiteatra Aspendos, 65 km od aerodroma Antalija i 75 km od samog centra grada Antalija. Svih 228 smeštajnih jedinica su raspoređene u glavnoj zgradi i jednoj aneks zgradi. Obe zgrade imaju po 4 sprata sa ukupno 3 lifta.

Hotelska ponuda:
Glavni restoran kapaciteta do 400 mesta, 2 à la carte restorana sa po 40-50 mesta: riblji i turski (u cenu uključena večera za goste koji borave minimum 7 dana, uz obaveznu rezervaciju, dodatna poseta se naplaćuje), 4 bara (u hotelskom lobiju Piano Bar, na bazenu, na plaži i u diskoteci), ukupno 4 bazena (glavni spoljašnji hotelski bazen oko 780 m² površine, 1 zatvoreni bazen, 1 dečiji i 1 bazen sa dva tobogana), tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, fitnes centar, 2 tobogana prema hotelskim terminima, stoni tenis, aerobik, akva aerobik, step aerobik, boćanje, odbojka na plaži i u vodi, besplatan Wi-Fi internet u svim sobama i zajedničkim prostorijama (manje brzine do 2 MB/s), parking do 25 mesta, različite vrste animacija za odrasle i decu – profesionalni šou program, muzika uživo, diskoteka (pića uključena do 02:00h), tematske večeri (gala veče, tursko veče), dnevna i večernja animacija, “medeni mesec” koncept. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Mini bar se se dopunjava svakodnevno (voda, sokovi i pivo).

Ponuda za najmlađe:
mini klub za decu od 4-12 godina, mini disko (nakon večere a pre hotelske animacije), 2 dečija bazena, igralište na otvorenom, stolice u restoranu kao i krevetac u sobi, iznajmljivanje dečijih kolica (besplatno, na zahtev).

Sportske aktivnosti:
fitnes centar, stoni tenis, boćanje, vežbe na otvorenom, aerobik, akva aerobik, step aerobic, pilates, igraonica sa dvoranom za kuglanje, internet café i bilijar, odbojka na plaži i u vodi, kao i mnogi motorizovani sportovi na vodi (uz doplatu).

 Plaža: privatna peščana plaža na samo 150 m od hotela, dužine 50 m i širine 20 m, označena plavom zastavicom. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

 Smeštaj:
Smeštajni kapaciteti od ukupno 228 soba su raspoređene u glavnoj zgradi i jednoj aneks zgradi. Obe zgrade imaju po 4 sprata sa ukupno 3 lifta.

 Standard sobe sa pogledom na kopno (za smeštaj maksimalno 3 osobe) – 151 soba (uključujući 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama), su površine 19 m², raspoređene samo u glavnoj zgradi, sve imaju balkon ili terasu. Identično su opremljene i sadrže: dva odvojena kreveta ili jedan francuski krevet i sofu, kupatilo sa tuš kabiom/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantil (uz doplatu) i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, laminat na podu, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon. Sobe se čiste svakog dana, a zamena posteljine i peškira u sobi se vrši tri puta nedeljno.

 Porodične sobe sa pogledom na kopno (za smeštaj maksimalno 4 osobe) – 49 soba, površine oko 30 m², raspoređene u glavnoj zgradi i aneks zgradi, sve imaju balkon ili terasu. Sastoje se od dve prostorije odvojene vratima, identično su opremljene i sadrže: dva odvojena kreveta i jedan francuski krevet, jedno kupatilo sa tušem/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantile (uz doplatu) i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, laminat na podu, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon. Sobe se čiste svakog dana, a zamena posteljine i peškira u sobi se vrši tri puta nedeljno.

 Large sobe sa krevetima na sprat (za smeštaj maksimalno 4 osobe) – 28 soba, površine oko 22 m², raspoređene samo u glavnoj zgradi, sve imaju balkon ili terasu. Sastoje se od jedne prostorije, identično su opremljene i sadrže:  jedan francuski krevet i krevete na sprat (bunk beds) ili 1 francuski krevet i 1 singl krevet standardnih dimenzija, jedno kupatilo sa tušem/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantile (uz doplatu) i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, laminat na podu, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon. Sobe se čiste svakog dana, a zamena posteljine i peškira u sobi se vrši tri puta nedeljno.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sve vrste masaža, igraonica (bilijar, kuglanje i internet café, frizer, svi sportovi na vodi, kompjuterske igrice, sobna usluga u toku celog dana, hemijsko čišćenje, pranje veša, usluge hotelskog doktora, telefon i fotokopiranje, zlatara, mini market, rent-a-car, prodavnica kože, fotograf, sva pića nakon 24:00h osim u diskoteci (piće uključeno do 02:00 h), uvozna flaširana pića, itd.

Ishrana:
All inclusive “sve uključeno” – samoposluživanje, izbor više jela, prema hotelskim pravilima i terminima – doručak, kasni doručak, ručak, večera; à la carte restorani uz rezervaciju; kafa i čaj u baru na bazenu, sladoled na baru na bazenu i razni snekovi u baru na plaži u toku dana po satnicama hotela, lokalna domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Sva pića se služe u čašama.

https://www.sidestarhotels.com/park/en


– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas