Hotel Talia

Igalo, Crna Gora

Opis destinacije

Crnogorski grad Igalo i njegov neposredni sused Herceg Novi sklonjeni su u predivnom malom zalivu na jugozapadnoj obali Bokokotorskog zaliva u podnožju planine Orjen (1894 m). Ovo mesto je bilo glavna raskrsnica civilizacija. Stari Grci, Rimljani i Iliri imali su svoja naselja u zalivu kao i na susednim brdima. Od tog vremena nadalje velike sile na ovim prostorima kao što su Vizantija, srednjevjekovna slovenska plemena, Mlečani, Španci, Turci, Francuzi i Austrougari, osvajale su i vladale ovim delom Zaliva. Svi ovi različiti vladari i kultutre, različite vojske, religijske i etničke grupe ostavili su neizbrisiv trag, ne samo na lokalnu arhitekturu, već i na način života i mentalitet lokalnog stanovništva. Šetajući ulicama, trgovima i stepeništem Igalo Lečilišta, možete proći kroz istoriju Mediterana a ujedno uživati u prednostima moderne turističke ponude.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Talia 3* se nalazi u najlepšem centralnom delu Igala, udaljen na oko 40 m od mora i plaže koja se neprekidno proteže do starog grada Herceg Novi, a koju prati poznata hercegnovska promenada. Aerodorom u Tivtu je udaljen 25 km, dok je aerodorom u Podgorici udaljen 110 km. Gosti hotela Talia mogu posetiti više plaže koje su pretežno peščano-šljunkovite sa betonskim pločama.
Hotel Talia se sastoji od dva hotelska kompleksa - objekat A sa 4* i objekat B sa 3* koji su međusobno spojeni.
 
Hotelska ponuda: 
recepcija, restoran, snek bar i lobi bar (uz doplatu), WI-FI internet, bazen, ležaljke i suncobrani pored pored bazena (uz doplatu), dečije igralište, igraonica za decu, korišćenje SPA & Wellness centra (sauna, tursko kupatilo, đakuzi, teretana i masaža)se dodatno naplaćuje.
 
Sobe:
klima uređaj, WI-FI Internet, TV, mini-frižider, fen i kupatilo. 
 
Ishrana:
polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Mogućnost doplate all inclusiva "sve uključeno" - doručak, ručak, užina i večera (samoposluživanje, izbor više jela), bezalkoholna i alkoholna nacionalna/lokalna pića prema hotelskim pravilima.

Hotelska ponuda
Hotel Talia 3* se nalazi u najlepšem centralnom delu Igala, udaljen na oko 40 m od mora i plaže koja se neprekidno proteže do starog grada Herceg Novi, a koju prati poznata hercegnovska promenada. Aerodorom u Tivtu je udaljen 25 km, dok je aerodorom u Podgorici udaljen 110 km. Gosti hotela Talia mogu posetiti više plaže koje su pretežno peščano-šljunkovite sa betonskim pločama.
Hotel Talia se sastoji od dva hotelska kompleksa - objekat A sa 4* i objekat B sa 3* koji su međusobno spojeni. Prijatan, miran i komforan  ugođaj   pruža terasa hotela koja gleda u dvorište i veliku baštu prekrivenu travnjakom, cvetnim lejama i mediteranskim rastinjem među kojim se izdvaja i drvo kanfor, jedinstveno drvo u Crnoj Gori. U raskošnom dvorištu hotela Talia nalazi se i otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, a za najmlađe goste tu su novo dečije igralište, igraonica i bazen.
 Hotel  gostima nudi: recepciju, restoran, snek bar i lobi bar (uz doplatu), WI-FI internet, bazen, ležaljke i suncobrani pored pored bazena (uz doplatu), dečije igralište, igraonica za decu, korišćenje SPA & Wellness centra (sauna, tursko kupatilo, đakuzi, teretana i masaža)se dodatno naplaćuje.
 Hotel raspolaže sa 72 sobe. Sve sobe imaju: klima uređaj, WI-FI Internet, TV, mini-frižider, fen i kupatilo.
Ishrana u hotelu - polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Mogućnost doplate all inclusiva "sve uključeno" - doručak, ručak, užina i večera (samoposluživanje, izbor više jela), bezalkoholna i alkoholna nacionalna/lokalna pića prema hotelskim pravilima.

Napomena:
ležaljke i suncobrane pored bazena besplatno koriste samo gosti sa uplaćenom all inclusive uslugom. 
ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno naplaćuju.
doplata za dečiji krevetac je 7 e dnevno.
parking se naplaćuje 7 e dnevno napolju u krugu hotela, u garaži 10 e dnevno 
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas