Hotel Toscha Beach

Kavala, Tasos

Opis destinacije

Ostrvo Tasos je smešteno na severoistoku Grčke, nadomak lučkog i turističkog grada Kavale. Ostrvo je skoro savršenog kružnog oblika, u obimu nešto manje od 100 kilometara i potpuno je okruženo prelepim peščanim plažama. Obala ostrva Tasos je svim meštanima i posetiocima darovala fenomenalne i nadaleko popularne plaže kao što su Mermerna, Golden beach, Skala Rahoni, Skala Sotiros, Tripiti koje okupljaju veliki broj uživaoca u sunčanju, kupanju i odmoru uz obalu mora. Međutim, pored popularnih i organizovanih plaža, Tasos je bogat velikim brojem tirkiznih uvala koje će onima koji žele mir, tišinu i izolovanost apsolutno to i pružiti. Pored priobalnih lepota Tasosa unutrašnjost ostrva je nešto što takođe fascinira svojim planinskim selima i gorostasnim šumama zbog kojih je ovo ostrvo poznato i pod nazivima „zeleno ostrvo“ i „šuma koja pluta“.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Ušuškana u prelepoj zelenoj borovoj šumi, u sopstvenoj uvali, sa peščanom plažom, nagrađenom „Plavom zastavom“, plaža Toska kombinuje jedinstvenu lepotu i prirodu sa pristupačnim luksuzom. Hotel se nalazi na zapadnoj periferiji Kavale, na putu koji povezuje Palio i Kavalu. Udaljen je 6 km od centra grada, oko 40 km od aerodroma „Aleksandar Veliki“ u Kavali i 160 km od međunarodnog aerodroma „Makedonija“ u Solunu. Sve hotelske sobe su nedavno renovirane, nalaze se u bungalovima koji okružuju glavnu zgradu sa recepcijom, restoranom, barom, plažom itd.

LOCATION
Lokacija:
hotel Tosca Beach Bungalows se nalazi na peščanoj plaži , 6.6 km od grada Kavala. Hotel se sastoji od glavne zgrade i bungalova u kojima se nalaze smeštajne jedinice i od plaže su udaljeni od 50-200 m. Hotel raspolaže sa 82 sobe.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, bar.

Sobe:
klima uređaj, TV, telefon, sef, Wi-fi internet, mini frižider, pribor za pripremu čaja/kafe, kupatilo, balkon/terasa.

Ishrana:
all inclusive "sve uključeno" - doručak, ručak, užina i večera  (samoposluživanje, izbor više jela), bezalkoholna i alkoholna nacionalna/lokalna pića prema hotelskim pravilima.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas