Hotel Yalihan Una (ex.Yaihan hotel )

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja (Alanya) je grad sa mnogo razlicitih lica. Grad Alanja smešten je u istocnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge pešcane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu "Majorka turske obale".

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Yalihan Hotel udaljen je oko 23 km od Alanje, a međunarodni aerodrom u Antaliji nalazi se na oko 100 km od hotela. Nalazi se u neposrednoj blizini mesta Avsalar. Izgrađen je 1969. godine, a poslednji put je renoviran 2009. Obuhvata površinu od 4500 m2. Ovaj ekonomični hotel nalazi se na širokoj, lepo uređenoj privatnoj plaži sa postepenim ulaskom u vodu, a odlikuje ga dobra usluga i prijateljska atmosfera.

Hotelska ponuda:
recepcija, lobi, glavni restoran, a'la Carte restorani (riblji i turski-korišćenje usluga jednog restorana jednom u toku boravka je besplatno uz obaveznu prethodnu rezervaciju), poslastičarnica, bar, otvoreni i zatvoreni bazen za decu i odrasle, fitnes centar, spa centar, hamam, sauna, đakuzi, odbojka na plaži, stoni tenis, besplatan Wi-Fi internet.

Plaža:
Hotel se nalazi na sopstvenoj, peščano - šljunkovitoj plaži sa postepenim ulaskom u vodu. Gosti hotela mogu koristiti ležaljke, suncobrane, dušeke i peškire za plažu besplatno.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
specijalna uvozna pića, uvozna pića koja nisu na meniu, sveže voćne sokove, flaširana pića, svi sportovi na vodi, doktor, frizer, spa centar, tursko kupatilo, usluga masaže, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, sobna usluga.

Smeštaj:
Hotel se sastoji od šestospratne glavne zgrade, dva trospratna Anex dela i devet prizemnih zgrada. U ponudi su standardne i promo sobe. Promo sobe nemaju balkon/terasu.
Svaka soba ima:
klima uređaj, LCD SAT TV, telefon, sef, mini-bar, besplatan Wi-Fi internet, ketlar i set za čaj i kafu, bade mantil i papuče, kupatilo, fen, balkon/terasa.

Ishrana:
 all inclusive "sve uključeno - doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića prema hotelskim pravilima. 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas