Ikos Oceania

Nea Moudania, Kasandra

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel je udaljen 1 km od Nea Moudanie i 50 km od Soluna. Moderan kompleks izgrađen 2005.godine u obliku amfiteatra sa pogledom na Egejsko more. Glavna zgrada sa 6 spratova i 5 krila sa različitim smeštajnim jedinicama.

Plaža:
Nalazi se na dugoj peščanoj plaži namenjenoj isključivo gostima hotela. Peškiri, ležaljke i suncobrani za plažu su uključeni u cenu.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, glavni restoran, a la carte restorani, barovi, spoljašnji bazen u laguna stilu sa odvojenim delom za decu kao i sa delom za bebe, unutrašnji bazen za grejanom vodom, 1 privatni bazen za odvojenim delom za decu za goste Oceania Privilege Club-a, 2 teniska terena, mogućnost iznajmljivanja opreme za tenis, 2 squash terena, časovi ronjenja u bazenu, pikado, video igrice, jedrenje, katamaran, kanu, pedalina, stoni tenis, odbojka na plaži, aerobik, akvarobik, ronjenje, skijanje a vodi, iznajmljivanje skutera, bilijar, bioskop, teatar, parking, servis za pranje veša, WI FI besplatno u javnim delovima hotela. Za najmlađe hotel Oceania nudi mini klub (4-7 god.), Delfin mini klub (8-12 god.), tinejdžerski klub (13-16 god.), mini diskoteka, set za bebe, dečiji meni, animacioni program ujutru i popodne sa raznim igrama i aktivnostima (crtanje, pantomime, pravljenje dečijih rodjendana, gimnastika, piknik, ekskurzije..). Gosti hotela mogu uživati u velikom Spa i Wellness centru ovog hotela–unutrašnji bazen sa grejanom vodom, fitness studio sa teretanom i kardio spravama, soba za opuštanje, hamam, sauna, frizerski salon, manikir i pedikir, raznim tretmani lica i tela, masaže, terapije (dodatno se naplaćuje). Hotel takođe nudi bogat dnevni i večernji animacioni program.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 290 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže balkon/terasu, kupatilo, fen za kosu, SAT TV, DVD, WI FI internet konekciju (besplatno, )direktnu telefonsku liniju, klima uređaj, minibar/ frižider, aparat za kafu ili čaj, sef.
Promo sobe površine oko 30 m², sa pogledom na vrt, namenjene za smeštaj 2 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja.
Superior sobe površine oko 30 m², sa pogledom direktnim ili bočnim pogledom na more, namenjene za smeštaj 2 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja.
Junior suite sa pogledom na more površine oko 35 m², sadrže kombinovano dnevno-spavaću sobu, namenjene za smeštaj 2 do 3 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofa ležaj. Neke od ovih smeštajnih jedinica mogu biti sa privatnim baštom.
Junior suite panorama sa pogledom na more, površine oko 35 m², sadrže kombinovano dnevno-spavaću sobu, namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofa ležaj.
Porodična soba sa pogledom na more, površine oko 60 m², sastoje se od dve superior sobe povezane vratima, namenjene su za smeštaj 2-4 osobe.
Junior svite dluxe sa pogledom na more, površine oko oko 37 m²,  sadrže kombinovano dnevno-spavaću sobu, namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofa ležaj. Neke od ovih smeštajnih jedinica mogu biti sa privatnim baštom.
Porodične svite sa pogedom na more, površine oko 48 m², sastoje se iz spavaće sobe ( sa 2 standardna ili francuskim ležajem) i dnevnog boravka (sofa ležaj), namenjene za smeštaj 2-4 osobe. Neke od ovih smeštajnih jedinica mogu biti sa privatnim baštom.
Deluxe porodične svite površine oko 55 m², sastoje se iz spavaće sobe ( sa 2 standardna ili francuskim ležajem) i dnevnog boravka (sofa ležaj), namenjene za smeštaj 2-4 osobe.

Usluga:
All Inclusive. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.

Kontakt: 
http://ikosresorts.com/rooms/oceania/
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas