Ilio Mare Hotel

Skala Prinos, Tasos

Opis destinacije

Tasos je ostrvo s prelepim plažama, mirnim i čistim morem s hiljadu i jednom nijansom plavog, izobiljem sunca i šumama na kopnu, mirom i tišinom koja odzvanja beskrajem. Tasos je i ostrvo gostoljublja na kome putnika namernika daruju predivnim jelima, sjajnim salatama, maslinama i kozjim sirevima, plemenitim vinima i rakijama... Osmeh i muzika, uz božanstveni izlazak sunca na ostrvu čine da uspomene odavde nikada ne blede. Tasos je takođe i tirkizno ostrvo u severnom delu Egejskog mora. Poznato još i kao „šuma koja pliva“. Toliko lepo da je na njemu zastao - i večno ostao - zaljubljeni Tasos, mladić kraljevskog porekla, koji se umorio trčeći za feničanskom princezom koju je oteo Zevs. Ali, to je priča iz mitologije...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na jugozapadnoj strani ostrva, 1.5 km od mesta Skala Prinos, 12 km od luke Limenas, 40 km od Kavale. Sastoji se od 8 trospratnih zgrada.

Plaža: 
Hotel se nalazi na peščanoj Dassilo plaži, koja je nagrađena plavom zastavom zbog kristalno čistog mora. Hotel od plaže deli ulica. Ležaljke, suncobrani i peškiri za bazen su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
U okviru hotelskog kompleksa nalaze se recepcija, ostava za prtljag, spoljašnji bazen, dečiji bazen, Atrium glavnim bar, The Palms bar na bazenu, Amos bar na plaži, glavni restoran, a la carte restoran, i taverna, bioskop, teretana, fitness salon, teniski teren, teren za odbojku na pesku, wellness centar (uz doplatu), mini klub, parking, WI FI je besplatan u javnim delovima hotela.

Sobe:
Hotel raspolaže 137 smeštajnih jedinica. Sve sobe klima uređaj, SAT TV, mini bar (uz doplatu na licu mesta), radio, telefon, Wi-Fi internet, sef, kada/tuš, fen za kosu, balkon/terasa.

Classic soba pogled bašta površine oko 22 m², namenjene za smeštaj do 3 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i pomoćni ležaj. Imaju pogled na vrt i sopstveni balkon.

Classic soba pogled more površine oko 22 m², namenjene za smeštaj do 3 osobe, sadže francuski ili dva standardna ležaja i pomoćni ležaj. Soba ima sopstveni balkon.

Junior Suite pogled bašta površine oko 32 m², poseduje francuski  ili 2 zasebna ležaja, udobnu kadu ili tuš i besplatni toaletni pribor. Poseduje balkon ili terasu s pogledom na bujan vrt sa senovitim drvećem i šarenim cvećem.

Junior Suite delimični pogled more površine oko 32 m², namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofa-krevet i krevet na rasklapanje.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Napomena: 
Preporuka za porodice sa malom decom.

Kontakt:  www.iliomare.gr
1. dan BEOGRAD - SKIJATOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan SKIJATOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SKIJATOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas