Insula Resort & Spa Hotel

Alanja, Turska

Opis destinacije

Letovalište raskošne obale sa hotelima različih kategorija dostupnih većini ljubitelja kvalitetnog odmora. Direktan čarter let, pažljivo birani smeštajni kapaciteti, sjani uslovi plaćanja uz uštede u varijanti porodičnog letovanja. Letovalište koje gostima nudi mir i tišinu ali i vrhunsku zabavu ne samo u gradskom okruženju već i na fantastičnim krstarenjima Alanja je bez dileme jedan od najslikovitijih turističkih centara Turske s kilometrima dugim peščanim plažama od kojih se svojom lepotom izdvaja ona s imenom Kleopatra. U senci borove šume je bezbroj hotela uglavnom na obali ili u njenoj neposrednoj blizini. Najveći broj plaža okružen je šetalištima usmerenim ka centru grada. Grada, kojim dominira Crvena kula s pogledom na okolinu nalik onom s razglednica. Uveče, Alanja nudi raskošnu paletu dobrog uživanja od koncerata na gradskom trgu do uvek zanosnog trbušnog plesa u ekskluzivnim barovima i restoranima. Ovo tursko letovalište gostima daruje i užitak u nezaboravnim krstarenjima duž raskošne obale kao i svu lepotu ličnog uzbuđenja zarad direktnog susretanja sa istorijom i arheološkim lokalitetima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Hotel se nalazi na 110 km od aerodroma u Antaliji, 13 km od centra Alanje u oblasti Konakli na samoj obali mora. Hotel je izgrađen 1990. godine, a renoviran 2013. godine i prostire se na površini od 20.000 m².

Plaža:
Hotelska plaza je peščano-šljunkovita i tu su ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel se sastoji iz jedne šestospratne zgrade i raspolaže sa 199 standardnih soba (max 3 osobe, 20 m², od toga su 2 za osobe sa posebnim potrebama) i 95 jednosobnih porodičnih jedinica (max 4 osobe, 25 m²). Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, individualni klima uređaj, balkon, internet Wi-Fi (uz doplatu), TV, telefon, sef (besplatno), mini-bar (voda i sokovi besplatno).

Hotelski sadržaj: 
Glavni i a’la carte restoran (internacionalni - jednom u toku boravka besplatno uz rezervaciju), 5 barova, 2 sale za konferencije (100-300 osoba), besplatan Wi-Fi u lobiju, unutrašnji bazen, spoljašnji bazen, 3 vodena tobogana, tursko kupatilo, sauna, teretana, košarka, stoni tenis, pikado, teniski teren, odbojka na pesku, košarka, animacija, diskoteka, dečije igralište, dečiji meni, dečiji klub (4-12 godina), dečiji bazen. Plaća se: doktor, frizer, dadilja, masaža, spa centar, bilijar, iznajmljivanje teniskih rekvizita, osvetljavanje teniskog terena, motorni sportovi na vodi, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: 
Tel: +90 242 565 20 94

www.insularesort.com

Napomena: 
Hotel ima malu kompaktnu regiju i lepu pešcanu plažu. Dobar odnos cene i kvaliteta. Preporuka za parove i porodice sa malom decom.
 
1. DAN
Čekiranje putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ u zakazano vreme o kojem će biti obavešteni dan pre putovanja. Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 6./7./8./9./10./11./14./21. 28. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

7./8./9./10./11./12./15./22. 29. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija - Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas