Joya Park

Zlatni Pjasci, Bugarska

Opis destinacije

Zlatni pjasci (u prevodu sa bugarskog jezika – „zlatni pesak“) je jedno od najstarijih i najvećih letovališta i letnjih odmarališta u Bugarskoj. Nalazi se neposredno, na samo 17 km severno og grada Varne, a blizu istoimenog nacionalnog parka prirode – „Zlatni pjasci“. Zbog čega se ovo mesto zove baš „zlatni pesak“ je potpuno jasno – čim se ugledaju prvi prizori prelepih plaža jasno je da je zlatni pesak kojim su posute „kumovao“ i „krstio“ ovo mesto. Dužina obale u ovom delu crnomorskog primorja je 3.5 km, široka je i ravna, a ne nekim mestima je široka i 100m.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Joya Park nalazi se u mirnom delu, na oko 700m od plaže i centralnom delu mesta Zlatni Pjasci. Hotel se odlikuje modernom arhitekturom, a sam kompleks se sastoje od 2 medjusobno povezane zgrade, omogućava pravu relaksaciju u zelenom parku.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: recepciju, restoran, a la carte restoran, lobby bar, pool bar, sef na recepciji (uz doplatu), Wi-Fi internet, konferencijsku salu sa pratećom oprmom, parking (do popune mesta, uz doplatu), wellness centar (sauna, parno kupatilo, jacuzzi, relaks sobu, fitnes), salon lepote, spoljašnji bazen sa dečijim odeljkom, teren za tenis, bilijar, dečiju igraonicu.

Sobe:
Hotel poseduje kompletno opremljene sobe i apartmane. Sve sobe i apartmani poseduju: odgovarajući broj ležajeva, TV, telefon, mini bar, klimu, Wi-Fi internet, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, balkon. Apartmani poseduju i kompletno opremljenu mini kuhinju, elektični rešo, kuvalo za vodu, frižider. Sobe i apartmani mogu imati fotelju ili sofu na razvlačenje kao dodatni ležaj, kao i pogled na park. 

Usluga:
Usluga može biti je na bazi noćenja sa doručkom, polupansionona ili all inclusive (doručak, večera ili all inclusive - švedski sto ili meni).

Kontakt:
www.joyaparkhotel.com-bulgaria.com 
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas