Kaya Belek Hotel

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek je novo, moderno turističko naselje nalazi se na 30 min. od Antalije. Najkuksuzniji hoteli na dugim peščanim plažama, okruženim borovim šumama, eukaliptusima, i divno uredjenim baštama. Belek je jedinstveno prirodno okruženje za veliki broj ptica, a posebno je poznata sova, koja je ujedno i zaštitni simbol grada Beleka. Čuven po dobrim golf terenima u Nacionalnom golf parku. Na ovim terenima održavaju se mnogobrojna svetska takmičenja u golfu. U blizini Beleka nalaze se i antički gradovi Perge i Aspendos koji se u dnevnom izletu mogu posetiti. Takođe, u blizini Beleka su i vodopadi Manavgat.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi u mestu Kadriye na samoj obali, oko 2km od centra Kadriye, oko 29 km od aerodroma u Antaliji i oko 36 km od centra Antalije. Hotel se nalazi na predivnoj 300 metara dugoj peščano – šljunkovitoj  plaži i predstavlja idealno mesto na kome možete provesti svoj odmor. Hotel je izgrađen 1998. a kompletno je renoviran 2011. godine i ima površinu oko 147.000m².

Hotelska ponuda:
recepcija, lobi, glavni restoran, četiri à la carte restorana, (“Barbeque”, “Italian”, “Asian”, “Turkish”), barovi (lobi, na bazenu, na plaži i disko bar), spoljašnji i unutrašnji bazen za decu i odrasle, vodeni tobogani, fitnes centar, spa centar, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, amfiteatar, aerobik, boćanje, bagminton, odbojka, teniski teren, besplatan Wi-Fi internet u sobama i lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), dnevne i večernje animacije, diskoteka.

Ponuda za najmlađe:
Za decu tu su: dečiji bazen sa tri tobogana, mini club (4-12 godina), Teenage club (13 – 16 godina), mini disco, igralište.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća, bilijar, osvetljenje teniskih terena uveče, teniski teren (šljaka), oprema za tenis, časovi tenisa, košarka, fudbalski tereni, sportovi na vodi, škola ronjenja, bilijar, jahanje, Kaya Palazzo Golf Club, spa centar, razni tretmani nege lica i tela, usluga masaže, usluga čuvanja dece, usluga pranja veša, usluga iznajmljivanja automobila, frizer, fotograf, telefon, faks, prodavnice, sobna usluga, sala za sastanke.

Plaža:
Hotel ima sopstvenu peščano - šljunkovitu plažu dugu oko 300 metara, sa dokom. Bar na plaži, ležaljke, suncobrani, peškiri i dušeci za plažu su besplatni za goste hotela.

Smeštaj:
Hotel ima ukupno 506 soba.
Svaka soba ima: klima uređaj, SAT TV, mini-bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića i čips se dopunjuju svakodnevno), sef, besplatan Wi-Fi internet, set za čaj i kafu, kupatilo, fen, balkon/terasa, telefon(uz doplatu).

Ishrana:
Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) - samoposluživanje, izbor više jela za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, večernja užina, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, neka uvozna alkoholna pića, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka od minimum 7 noći. 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas