Kaya Palazzo Resort &Residences Le Chic Bodrum

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u Bodrumu, udaljen je oko 4 km od centra Bodruma i oko 40 km od aerodroma Milas.

Opšti podaci
Kaya Palazzo Resort & Residences je nov hotel otvoren 2020. godine. Originalne je arhitekture i ekskluzivnog enterijera, usluga je na bazi punog pansiona ili noćenja sa doručkom. Nalazi se na svojoj peščanoj plaži.

Hotel ima glavni restoran koji se nalazi na plaži kao i više a la carte restorana, poslastičarnicu i barove. U okviru kompleksa hotela nalazi se bazen za odrasle i bazen za decu kao i kids mini club (koji je besplatan) 04 – 12 god. Hotel nudi razne aktivnosti u toku dana i večeri kao što je muzika uživo i sportovi na vodi.

Plaća se: a la carte restorani, poslastičarnica, alkoholna i bezalkoholna pića u barovima, sportovi na vodi.

Plaža
Nalazi se na svojoj peščanoj plaži sa dva pontona, dužine 200 m.

Smeštaj
Sve sobe imaju sef, fen, wi-fi, tuš kabinu, bademantil, LED tv, nespresso aparat za kafu, klimu, telefon, mini bar.

Superior sobe su veličine 45 – 55 m2 , pogled kopno ili more, francuski ležaj ili dva singl ležaja, prostor za sedenje sa sofom, kupatilo, balkon.

Swim up superior land view sobe su veličine 45 -55 m2, pogled kopno ili more, , prostor za sedenje sa sofom, kupatilo sa tuš kabinom, terasa sa direktnim izlaskom na bazen.

Grand Garden Suite su veličine 80 – 100 m2, sa dnevnom i spavaćom sobom sa francuskim krevetom, kupatilom sa tuš kabinom i balkonom ili terasom.

Palazzo Suite su veličine 104 m2, u blizini plaže, imaju pogled na more. Sadrže dnevnu sobu sa sofom i dve spavaće sobe sa francuskim lezajem i dva odvojena ležaja, kuhinju i kupatilo sa tuš kabinom, terasu.

Plaća se: mini bar, sef,telefon, room servis.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je na bazi punog pansiona ili noćenja sa doručkom / samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu. Doručak uključuje tople napitke i bezalkoholna pića koja se serviraju uz obrok, sva ostala pića se dodatno naplaćuju. Ručak i večera uključuju sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel nudi i više a la carte restorana koje je potrebno rezervisati unapred, kao i poslastičarnicu i više barova.

Plaća se: a la carte restorani, užine i alkoholna i bezalkoholna pića u barovima.

Ostali sadržaji
Sala za sastanke, market, fitnes centar, spa centar.

Sport i zabava
Fitnes centar, sportovi na vodi, košarkaški i teniski teren.

Plaća se: sportovi na vodi.

Za najmlađe
Za decu tu su sala za aktivnosti, igralište, specijalne aktivnosti i dečiji bazen.

Spa & wellness
Tursko kupatilo , sauna.

Plaća se: spa centar (masaže, wellnes, frizer).

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas