Kirman Arycanda De Luxe

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja je smeštena u istočnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge peščane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu „Majorka turske obale“. Ako se sagledaju brojne diskoteke, veliki broj pabova i restorana, ova tvrdnja izgleda kao apsolutna istina. Veliki broj spomenika od istorijskog značaja, 26 km duga peščana obala, prijatna atmosfera i izvanredan noćni život, su bez pogovora odrednice koje Alanju svrstavaju među jednu od turistički najatraktivnijih destinacija.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel je udaljen oko 28km od Manavgata, 30km od Sidea i 33km od centra Alanje. Aerodrom Antalija je udaljen oko 90km od hotela.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2004. godine, zauzima površinu od 20.000m² i ukupno ima 800 smeštajnih jedinica. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju 4 à la carte restorana (turski, mediteranski, azijski i meksički) i 6 barova (Beach bar, Pool bar, Lobby bar, Disco bar, Snack bar i “Point” bar).

Za decu je tu dečiji klub, mini disko i igralište.

Plaža
Hotelska peščano – šljunkovita plaža dugačka je oko 200m. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je uključena u cenu.

Smeštaj
Sobe imaju balkon, LCD TV, sef, mini bar (dopunjava se dnevno), Wi-Fi, ketler.

Standardne sobe imaju površinu oko 29m².

Family sobe imaju površinu oko 39m² i sastoje se od dve sobe spojene vratima i imaju jedno kupatilo.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel ima dečiji meni i kutak za bebe u glavnom restoranu. U koncept su takođe uključene i užine kao i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaća se: sveže ceđeni sokovi, à la carte restorani, (besplatni su samo jednom u toku boravka), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.
Hotel zadržava pravo promene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 
Ostali sadržaji
Doktor na poziv, servis za pranje i preglanje veša, rent a car, shopping centar, konferencijska sala.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, zatvoreni bazen, dečiji bazen, bazen sa 5 tobogana, jacuzzi, teretana, tereni za košarku, stoni tenis, vaterpolo, pikado, joga, aerobik, zumba, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 12 godina i igralište za decu.

Plaća se: kompjuterske igrice, sportovi na vodi.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna, fitness centar, zatvoreni bazen.

Plaća se: masaže, svi tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas