Kirman Sidemarin Beach & Spa

Side, Turska

Opis destinacije

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Njegovu okolinu oplemenjuju plantaže nara. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more... U uskim ulicama se nalaze suvenirnice koje nude turske rukotvorine. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apola, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se oko 5km od centra Sidea, 10km od Manavgata i oko 60km od aerodroma. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2016.godine, zauzima površinu od 20.000m2 i u ponudi ima 436 smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju brojni sportski sadržaji kao i restorani i barovi. 

Za decu tu su dečiji klub, bazen, aqua park, igralište. 

Plaža
Hotel ima svoju plažu dužine 200m. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 436 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, fen za kosu, mini bar.

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i sladoled. Hotel ima nekoliko a la carte restorana – Mozaik, Sehrazat, Sushi i Steakhouse. Gostima su na raspolaganju i barovi – Mocca Bar, Lobby Bar, Beach Bar, Pool Bar, Pier Bar, Aqua Bar i Disco Bar. 

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel zadržava pravo promene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Lekar na poziv, prodavnice, frizer, sale za konferencije i sastanke, faks.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima 6 bazena od kojih su dva dečija, boćanje, stoni tenis, teren za tenis, odbojku na plaži, mini fudbal. 

Plaća se: sportovi na vodi. 

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste tursko kupatilo, sauna, fitnes, zatvoreni bazen. 

Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas