Kleopatra Balik

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja je smeštena u istočnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge peščane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu „Majorka turske obale“. Ako se sagledaju brojne diskoteke, veliki broj pabova i restorana, ova tvrdnja izgleda kao apsolutna istina. Veliki broj spomenika od istorijskog značaja, 26 km duga peščana obala, prijatna atmosfera i izvanredan noćni život, su bez pogovora odrednice koje Alanju svrstavaju među jednu od turistički najatraktivnijih destinacija.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Alanja, ima svoj deo na Kleopatrinoj plaži,
1 km od centra Alanje, 130 km od centra Antalije, 120 km od aerodroma Antalija.

Plaža
Hotel ima svoj deo na peščanoj, Kleopatrinoj plaži od koje je udaljen oko 20 m (hotel je ulicom odvojen od plaže). Ležaljke i suncobrani oko bazena su besplatni, dok se na plaži plaćaju.

Smeštaj
Standard sobe  su veličine oko 17m2  i imaju klima uređaj, balkon, telefon, keramički pod, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, fen, tuš-kabinu.
Famiily sobe  su veličine oko 24m2 i imaju klima uređaj, balkon, telefon, keramički pod, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, fen, tuš-kabinu.

Napomena: za uslugu noćenje sa doručkom dodatno se plaća klima uređaj , cena je 5eur dnevno.

Plaća se: telefon, Wi-Fi internet i ostalo van koncepta.
Hrana i piće
Usluga u hotelu je  noćenje sa doručkom ili All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera. U konceptu su još i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici u različito doba dana.
Plaća se: flaširana pića, hrana i piće u baru na plaži, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sokovi od svežeg voća, bar na plaži., klima u sobi 5 EUR dnevno ( sa uslugom noćenje sa doručkom). 
Ostali sadržaji
Lekar, servis za pranje veša, fotokopiranje, internet, frizer, prodavnica, sala za sastanke.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, dečiji bazen, stoni tenis, pikado, odbojka na plaži, večernji programi i animacije, TV soba.

Plaća se: svi sportovi na vodi i sve ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Plaća se: tursko kupatilo, sauna, masaže, piling.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas