Laur Hotels Experience & eElegance

Didim, Turska

Opis destinacije

Didim je više nego idealna letnja destinacija za odmor porodica sa manjom decom zbog čistog mora i dugih peščanih plaža sa plićakom. Letovalište Didim, gradić sa nešto manje od 60.000 stanovnika, pravi je raj za miran odmor. Nalazi se između jezera Bafa i grada Ajdina. Važan deo Didima je Altinkum sa tri peščane plaže, velikim i lepo uređenim šetalištem kao i brojnim lokalima. Do većine hotela iz centra grada s velikim brojem prodavnica i kafea, može se doći pešice. Glavna atrakcija grada je lokalitet na kome je hram posvećen bogu Apolonu. Jednom godišnje u proleće, ovde su se u čast boga Apolona održavala festivalska takmičenja u atletici i umetnosti, tzv. Didimeja. Reč didima znači blizanci. Na frizovima hrama mogu se videti ostaci floralnih reljefa sa prikazima blizanaca Apolona i Artemide, dece boginje Lete i Zevsa.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 85 km od aerodroma u Bodrumu. Nalazi se na 5 km od centra Didima, nadomak marine. Apolonov hram je udaljen 5 km. Altinkum plaža je udaljena 800 metara od hotela. Hotel je otvoren 2022.godine i prostire se na površini od 30.000 m².

Plaža:
Privatna peščano-šljunkovita plaža duga 100 metara sa drvenim pontonom nagrađena je plavom zastavicom. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela, dok se piće u baru na plaži doplaćuje.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 385 soba i kaskadnog je tipa. Standardne sobe mogu imati pogled na kopno, delimičan pogled na more ili pogled na more. Sve sobe su površine 19-22 m² i u njih se mogu smestiti najviše 4 osobe (max 2+2; francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu dobija se dodatni pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje). U standardne sobe sa pogledom na more se mogu smestiti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu dobija se dodatni pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje). Porodične sobe mogu imati pogled na kopno ili na more. Površine su 25-30 m², sastoje se iz dve prostorije i u njih se mogu smestiti najviše 4 osobe (2+2 ili 3+1; jedna soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, druga soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja/ili sofa na razvlačenje). Sve sobe su klimatizovane i imaju mini bar (voda), sef (besplatno), set za čaj i kafu, ketler, TV, WiFi, kupatilo sa tušem, fen, telefon i balkon.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja, gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 3 a la carte restorana (turski, riblji i italijanski – jednom u toku boravka besplatno; rezervacija neophodna), 5 barova, 4 spoljašnja bazena (infinity bazen, spoljašnji bazen sa toboganima, Large Dolphin pool, relax bazen), dečiji bazen, WiFi (u javnim delovima hotela), sauna, tursko kupatilo, teretana, aerobik, boćanje, odbojka na plaži i muzika uživo.

Usluge uz doplatu: masaže i tretmani u spa centru, kurs ronjenja, usluga pranja i peglanja veša, frizer, fotograf, sportovi na vodi, doktor i unutrašnji bazen.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:
Tel: +90 256 223 17 64
www.laurhotels.com

Napomena:
Lep nov hotel na dobroj lokaciji sa pogledom na D Marin marinu, jednu od luksuznijih marina u ovom delu Turske.
1. DAN
Čekiranje putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ u zakazano vreme o kojem će putnici biti obavešteni dan pre početka realizacije putovanja. Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum. Sletanje u Bodrum. Transfer do izabranog hotela u Didimu. Noćenje.

2. – 3. 4. 5. 6. 7. 8. 10. 11.14. 21. 28. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

4. 5. 6. 7. 8. 9. 11. 12. 15. 22. 29. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas