Le Royal Hammamet

Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Yasmine Hammamet. Udaljen je oko 10km od centra Hammameta. U neposrednoj je blizini marine Yasmine Hammamet, oko 100km od aerodroma u Monastiru, oko 75km od aerodroma u Tunisu. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1996. godine. Prostire se na 80.000m² i raspolaže sa ukupno 266 smeštajnih jedinica. Pored glavnog restorana (Shehrazade) gostima su na raspolaganju još 3 restorana (Breeze on pool, Al Hambra i Capri), 3 bara (Murjana, Al Waha, Al Khayam) i kafeterija. Hotel ima 5 bazena (1 zatvoreni), teniske i košarkaške terene, teren za odbojku, dnevne i večernje animacije.

Za decu su tu: mini club, igralište, dečiji bazen, animacije.

Plaća se: čuvanje dece. 

Plaža
Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate. 

Smeštaj
Hotel ima 266 smeštajnih jedinica. Sve sobe u hotelu su potpuno opremljene i sadrže sopstveno kupatilo, balkon, internet, klimu, TV, telefon, mini bar, sef, fen.

Standardne sobe su veličine 30m², imaju pogled na baštu i nalaze se u prizemlju, na prvom i drugom spratu.

Superior sobe imaju pogled na bazen ili na more, veličine su 30m²

Ambassador Suite imaju površinu od 60m², ima ih ukupno 20 i nalaze se na prvom i drugom spratu.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Hotel Le Royal Hammamet ima uslugu Polupansion – doručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana (Shehrazade), gostima su na raspolaganju još 2 a’ la carte restorana (Al Hambra – internacionalni i Capri – italijanski restoran), 2 snack restorana (Breeze on pool i Murjana) i 2 bara (Al Waha, Al Khayam) i kafeterija. Doručak (07:00 – 10:00) i večera (18:30 – 21:30) se služe u glavnom restoranu.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a’ la carte restorani i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Prodavnice, servis za pranje i peglanje veša, rent- a- car, salon lepote.

Sport i zabava
Otvoreni bazeni, dečiji bazen, zatvoreni bazen, teretana, teniski teren, stoni tenis, fitness centar, odbojka, košarka.

Spa & wellness
Sauna, tursko kupatilo (hamam).

Plaća se: masaže, piling, tretmani lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas