Lichnos Beach Hotel

Parga, Jonska regija

Opis destinacije

Predivno Jonsko more, rukavac između Sredozemnog i Jadranskog, mesto je istorijskih pomorskih bitaka između antičkih Grka i Rimljana, Turaka i Mlečana – pučina o kojoj su ispredene mnoge legende. Osim Parge, Sivote i drugih popularnih mesta, sama obala Jonskog mora, naročito u severnom delu zemlje skriva neke od još dovoljno neistraženih bisera… Parga (grčki Παργα) – Slikovito letovalište na kopnenom delu Jonske rivijere, smešteno između gradova Igumenica i Preveza u oblasti Epir, blizu ušća reke Aheron. Parga je po mnogo čemu jedinstvena, i simboliše harmoniju zelenog planinskog venca sa vrhom Cumerka (910 m) i plavetnila Jonskog mora pa s pravom nosi epitet „Nevesta od Epira“. Zahvaljujući svojoj lepoti, posebnosti i arhitekturi Parga je jednoglasno proglašena najinteresantnijom turističkom destinacijom u Evropi. Sivota je slikoviti gradić koji je smešten na obali Jonskog mora u sred prelepog arhipelaga išaranog bujnom vegetacijom, peščanim plažama koje zapljuskuje tirkizno more. Ušuškana u prelepom malom zalivu sa arhipelagom koji čini nekoliko ostrvaca i naspram jonskih ostrva Paksija i Krfa. Sivota je nekada bila staro ribarsko selo, a danas je moderno letovalište sa velikim brojem prodavnica, taverni, kafića… Preveza je najveca luka ovog dela Grcke. Mesto je mirno, puno vila i sveze okrecenih vikendica, sa nekoliko hotela. Grad sagradjen u klasicnom stilu grckih luka, sa setalistem pored mora i setalackom ulicom paralelnom sa lukom. Od Preveze do Parge vodi siroka magistrala s koje se skoro sve vreme vidi more. Voda je i ovde jako cista, ne previse topla. Neke plaze su uredjene (Vrachos, Ligia…), a neke su skoro divlje.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotel Lichnos Beach je luksuzni resort u Pargi, pre ulaska u grad, u zalivu Lichnos. Ovaj resort se prostire na površini od 25.000 m2. Izgradjen je kaskadno, pa sve sobe u Lichnos Beach-u pružaju izvanredan pogled ka moru.

Plaža: 
Nalazi se na samoj plaži. Plaža je peščana, ležaljke i suncobrani na bazenu su besplatni.

Hotelski sadržaj:
Ovaj hotel od sadržaja poseduje spoljašnji bazen, baštu, terasu, parking, recepcija, perionicu veša(uz doplatu), lekar na poziv (uz doplatu), rent-a-car.

Sobe: 
Hotel je potpuno renoviran 2015. godine. Hotel raspolaže sa 90 soba koje se nalaze u glavnoj  zgradi ili u zgradi do  bazena i kaskadno raspoređenih bungalova. Sadržaji soba uključuju klima uređaj, kablovsku-satelitsku TV, kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, frižider, bade mantile, papuče i toaletni pribor. Besplatan Wi-Fi je dostupan, kao i u svim hotelskim sobama.

Superior soba sa pogledom na more je prostrana soba za dve osobe od 22 m2, sa sopstvenim balkonom sa neverovatnim pogledom na Jonsko more. Soba ima savremeni dizajn i opremljena je u eleganciji i stilu. Ova svetla soba opremljena je jednim velikim bračnim krevetom ili dva singl kreveta i idealna je za parove ili prijatelje koji žele opuštajući odmor. Ovaj tip sobe se nalazi u glavnoj zgradi pored bazena.

Executive soba sa pogledom na more je svetla i velika soba sa udobnim unutrašnjim prostorom površine 28m2 i prostranim privatnim balkonom koji pruža pogled na Jonsko more. Dvokrevetna Executive soba može da primi do tri osobe, jer ima jedan veliki bračni krevet i jedan kauč na razvlačenje. Idealan je smeštaj za porodice sa jednim detetom ili za tri odrasle osobe na odmoru. Ponuđeni sadržaji uključuju klima-uređaj i grejanje, frižider, mini bar, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, pribor za kafu, kupatilo sa tušem, bade mantile, papuče. Ovaj tip sobe se nalazi u glavnoj zgradi pored bazena.

One bedroom luxury junior suite apartman od 32 m2 će ceniti mnoštvo pogodnosti koje nudi. Štaviše, njegov prostrani privatni balkon ili terasa ima udoban nameštaj na otvorenom za goste koji žele da uživaju u zadivljujućem pogledu na more. Ova vrsta sobe može da primi do tri osobe i to je ravan prostor, uređen u eleganciji, sa akcentom na funkcionalnost i jarke boje. Ovaj tip sobe se nalazi u glavnoj zgradi pored bazena.

Usluga: Usluga je noćenje sa doručkom, polupansion, po principu švedskog stola.

Kontakt:
www.lichnosbeach.gr

Napomena: 
Savremen hotel modernog dizajna, na plaži,zadovoljava ukuse svih gostiju.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas