Lito Beach Hotel

Gerani, Krit

Opis destinacije

Krit je najveće Grčko ostrvo, koje svoju raznovrsnu ponudu nudi onima koji odluče da svoje letovanje provedu na ovom uzbudljivom mestu. Specifično po svom geografskom položaju i jedinstvenoj topografiji, Krit ima četiri regije - Hanju, Retimno, Heraklion i Lasiti. Svaka od ovih regija nudi mnoštvo različitih sadržaja za jedan ispunjen odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Veoma prijatan ambijent hotela dobar je za porodični odmor na Kritu. Nalazi se na dugačkoj peščano-šljunkovitoj plaži Gerani i stvara idealnu atmosferu za opušten odmor. Kvalitetan smeštaj u kombinaciji sa lepim bazenom okruženim travnjacima i po kojom maslinom opušta i regeneriše.
Sjajna je pozicija hotela za istraživanje najlepših plaža na ostrvu koje su na par kilometara vožnje odatle -veoma dobro poznate Balos ili Elafonisi ili predivna Falasarna.
U neposrednoj blizini hotela postoji jedan supermarket za snabdevanje hladnim napićima ili sladoledom, autobuska stanica lokalnog autobusa, a najbliže mesto je Platanias. Dobor razvijeno turističko mesto Platanias je udaljen oko 2 km i do njega se stiže dužom šetnjom duž puta ili autom i autobusom za par minuta. Večernja zabava zagarantovana je uz dugi niz prodavnica, suvenirnica, taverni sa lokalnom, kvalitetnom kritskom kuhinjom kao i brojnim sadržajima za zabavu najmlađih putnika.
Aerodrom Hanja je udaljen oko 40 km.

Soba: 50 Lift: Ne

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, a la cart restoran, snek bar, bazen, dečiji bazen, besplatni wi-fi u javnim prostorijama.

Studiji i apartmani:
veličine oko 20 m2 studiji i oko 40 m2 apartmani, klima uređaj, SAT TV, sef (uz doplatu na licu mesta), mini kuhinja, ketler, wi-fi internet, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
najam. Postoji mogućnost doplate za doručak.

Hotelska ponuda
 Veoma prijatan ambijent hotela dobar je za porodični odmor na Kritu. Nalazi se na dugačkoj peščanoj plaži Gerani i stvara idealnu atmosferu za opušten odmor. Nalazi se na slabo uređenoj peščano-šljunkovitoj plaži.
U okolini hotela nema prodavnica ni restorana, a najbliže mesto Pltanias udaljen je oko 21.5 km.
Ima ukupno 50 soba.
Aerodrom je udaljen oko 40 km.
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

- Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:  čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas