Marhaba Palace

Port El Kantaui, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u srcu mesta Port el Kantaoui, na pešačkoj udaljenosti od luke i centra. Od aerodroma Monastir udaljen je oko 26km, a od Soussa oko 7km.

Opšti podaci
Marhaba Palace je hotel visoke kategorije koji je otvoren tokom cele godine. Poslednji put je renoviran 2016/2017. Ima 330 smeštajnih jedinica, 2 junior suita sa pogledom na baštu/ bazen ili plažu. Osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju i à la carte restoran, Bar salon sa terasom, Moorish, Pool, Beach i American bar tokom sezone.

Za najmlađe je tu dečiji klub (4-12 god), igralište za decu i dečiji bazen sa fontanom.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj plaži. Upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna, dok su peškiri dostupni uz depozit.

Smeštaj
Sve sobe imaju balkon, SAT TV, klimu, mini bar, sef, telefon, kupatilo sa odvojenim toaletom, fen za kosu. Hotel raspolaže ukupno sa 332 smeštajne jedinice mogu imati pogled na baštu/ bazen ili na plažu.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine, kolači u određeno doba dana. Gostima su na raspolaganju i à la carte restoran (jednom u toku boravka besplatno uz prethodnu rezervaciju), Pool, Beach i Bar with stage. Korišćenje Moorish bara se dodatno naplaćuje.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta, Moorish bar.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji
U hotelu se nalazi menjačnica, prodavnice i konferencijski centar. Doktor je dostupan na zahtev.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima 4 bazena: dva zatvorena (od kojih se jadan greje), jedan otvoreni sa morskom vodom i jacuzzi-jem i jedan dečiji bazen. Hotel ima dnevnu i večernju animaciju, terene za tenis i mini golf. Od sportskih aktivnosti dostupne su odbojka na plaži, košarka, fudbal, aerobik, bilijar, stoni tenis. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaća se: sportovi na vodi. 

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste fitness centar.

Plaća se: masaže, hamam, jacuzzi, sauna.

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas