Marmaris By Resort By Mp Hotels

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Na krajnjem jugu Male Azije, naspram Rodosa, proteže se Likijska rivijera, prepoznatljiva po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu. Marmaris je jedan od najpoznatijih i najlepših turističkih centara u ovom regionu. Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Ovo je grad koji nikada ne spava. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima. Prodavnice se skoro nikada i ne zatvaraju. Marmaris takođe ima i veliki pokriveni gradski bazar, gde u hladovini, uz malo trgovačke veštine, možete po izuzetno povoljnim cenama kupiti razne stvari.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Marmaris Bay Resort je smešten u predivnoj borovoj šumi, uz plažu. Nalazi se u mestu Adakoj. Od aerodroma Dalaman udaljen je 100 km, a od centra Marmarisa oko 10 km.

Plaža:
Smešten je na jednoj od najlepših peščanih plaža u Marmarisu, gde su ležaljke, suncobrani i peškiri besplatni za goste hotela. Pored peščane plaže, gostima su na raspolaganju drveni i kameni ponton. 

Sobe:
Hotel ukupno broji 281 sobu i sve imaju kupatilo, fen, klima uređaj, mini bar (voda svakodnevno), SAT TV, sef, balkon ili terasa. U ponudi su i sobe za osobe sa posebnim potrebama.
Standardne sobe površine su 24 m², u njih se mogu smestiti najviše dve osobe, mogu imati pogled na baštu, delimični ili direktni pogled na more. Neke sobe su sa francuskim, a neke sa dva odvojena ležaja.
Suite je površine 49 m², imaju dnevnu i spavaću sobu i pogled na baštu.
Superior suite je površine 54 m², imaju dva kupatila, dve spavaće sobe i dnevni boravak.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 3 a la carte restorana (riblji specijaliteti, libanski specijaliteti i turski - doplata), relax bar, bar pored bazena, vitaminski bar (uz doplatu), spoljašnji bazen, unutrašnji relax bazen, teniski teren, stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, fitnes centar, motorizovani sportovi na vodi (uz doplatu), Wi-Fi, hamam, Spa&Wellness centar, tretmani masaža i ulepšavanja (uz doplatu), animacioni program, parking, usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu).

Način služenja obroka:
Švedski sto. 
 
Kontakt: www.meetingpointhotels.com/marmaris-bay-resort

Napomena:
Hotel je namenjen za osobe starije od 16 godina. Deo je grupacije poznatog hotelskog lanca MP, odlikuje se dobrom uslugom i smešten je u prelepom okruženju, u delu Marmarisa sa najlepšom prirodom.
1. DAN
Čekiranje putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ u zakazano vreme o kojem će putnici biti obavešteni dan pre početka realizacije putovanja. Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum ili Beograd-Dalaman. Sletanje u Bodrum/Dalaman. Transfer do izabranog hotela u Marmarisu. Noćenje.

2. – 3. 4. 5. 6. 7. 8. 10. 11.14. 21. 28. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

4. 5. 6. 7. 8. 9. 11. 12. 15. 22. 29. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd/Dalaman-Beograd. Dolazak u Beograd.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas