Mukarnas Spa Resort

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja je smeštena u istočnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge peščane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu „Majorka turske obale“. Ako se sagledaju brojne diskoteke, veliki broj pabova i restorana, ova tvrdnja izgleda kao apsolutna istina. Veliki broj spomenika od istorijskog značaja, 26 km duga peščana obala, prijatna atmosfera i izvanredan noćni život, su bez pogovora odrednice koje Alanju svrstavaju među jednu od turistički najatraktivnijih destinacija.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Okurcalaru, oko 35km od centra Alanje, oko 90km od aerodroma Antalija i oko 100km od centra Antalije.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2007. godine i poslednji put je renoviran u zimskoj sezoni 2021/2022, zauzima površinu od 30.000m² i ima 425 smeštajnih jedinica. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju snack restoran, 3 à la carte restorana i 5 bara.

Od aktivnosti za decu tu su dečiji bazen, bazen sa toboganima, mini club i igralište.
Plaža
Hotel se nalazi na 200m dugačkoj plaži sa dokom. Ležaljke i suncobrani su besplatni na bazenu i na plaži.

Smeštaj
Sve smeštajne jedinice imaju centralni klima uređaj, direktni telefon, sef, mini bar, LCD TV, tepih, Wi-Fi, set za čaj i kafu, kadu ili tuš kao i fen za kosu.

Standardne sobe veličine su oko 23-28m². Mogu imati bočni pogled na more, pogled na more i pogled na okolinu hotela.

Family sobe veličine su oko 40-45m². Sve family sobe se sastoje od dve sobe i jednog kupatila, pojedine family sobe imaju u dečjoj sobi krevete na sprat.
Plaća se: room service, telefon i ostalo van koncepta.
Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra all inclusive – samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima (doručak, kasni doručak, ručak, večera, noćna užina), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, pojedina strana pića. Gostima je na raspolaganju više barova (Beach Bar, Lobby Bar, Havuz Bar, Disco Bar, Game Bar), 3 à la carte restorana uz prethodnu rezervaciju (“Fish Barbarossa”,  “Vaspiano A’la Carte”, “Hashi A’la Carte”) i poslastičarnica.

Plaća se: sva flaširana pića, uvozna pića, à la carte restorani i ostalo van koncepta.
Ostali sadržaji
Servis za pranje i peglanje veša, fotograf, frizer, butik, doktor.

Sport i zabava
U hotelu gosti mogu uživati u dnevnim i večernjim animacijama, koncertima, igrama u bazenu, časovima plesa, pikadu i raznim sportovima na vodi. U sklopu hotela su otvoreni i zatvoreni bazen, bazen sa toboganima, dečiji bazen i teretana.

Plaća se: sportovi na vodi, kuglanje, video igrice, bilijar, osvetljenje teniskih terena i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže i ostali tretmani tela i lica.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas