Nicholas Park Hotel

Fetije, Turska

Opis destinacije

Fetije, popularno letovalište, nalazi se južno od Mamarisa u predivnoj borovoj šumi sa izlazom na jednu od najlepših plaža Turske – Oludeniz, plava laguna, zvanično najlepša i najslikanija plaža ovog dela Mediterana. Aerodrom Dalaman je udaljen 60km. Blizu grada se nalaze ostaci tvrđave koju su izgradili vitezovi sa Rodosa (15. vek). Noćni život, kao i u većini turskih primorskih gradova, pruža dobre mogućnosti za zabavu, od barova sa orijentalnom muzikom i zavodljivim plesom trbušnih plesačica, do moderno uređenih diskoteka.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 58 km od aerodroma u Dalamanu, dok je centar Fetija udaljen 5 km. Hisarönü koji se smatra cetrom noćnog života i zabave u Fetijama je na oko 10 minuta pešice od hotela. Hotel zauzima površinu od 16.000 m², a poslednji put je renoviran 2015.

Plaža:
Najbliža i najpoznatija plaža Oludeniz udaljena je 3 km od hotela, a gosti mogu koristiti i istraživati sve okolne netaknute plaže u ovoj regiji. Ležaljke i suncobrani dodatno se doplaćuju. Hotel nema peškire za plažu.

Sobe:
Hotel ukupno broji 132 sobe i sve imaju kupatilo, fen, sef, klima uređaj, telefon, SAT TV, mini bar i balkon.
Standardne sobe imaju pogled na bazen ili na more, dok su porodične sa pogledom na šumu i bazen i namenjene su za brojnije porodice.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, bar kraj bazena, spoljašnji bazen, relax bazen, dečiji bazen sa toboganom, dečiji mini klub, pikado, ležaljke i suncobrani kraj bazena, hamam i sauna ,stoni tenis, animacioni program, aerobik, bilijar, mini fudbal, teniski teren, košarka, Wi-Fi.
Usluge uz doplatu: rent-a-car, usluga lekara, tretmani i masaže u spa centru, usluga frizera, usluga pranja i peglanja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.nicholasparkhotel.com 

Napomena:
Ovaj šarmantni hotel smešten je na uzvišenju odakle se pruža spektakularan pogled na netaknutu prirodu, preporuka je za ljubitelje odmora u mirnoj, idiličnoj atmosferi.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Bodrum/Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –7/14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8/15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum/Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik.

KRAJ PROGRAMA. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas