Oba Star Hote & Spa

Alanja, Turska

Opis destinacije

Na oko 120 km od Antalije, nalazi se Alanja – gradić ograničen planinom Taurus na severu i Mediteranom na jugu. Locirana na južnim obalama antalijske provincije, poznata po gajenju citrusnog voća, tipična je destinacija ’sunca, peska i mora’ . Ostaci drevne istorije iz perioda bronze i Rimskog carstva, zajedno sa spomenicima poput Crvene kule, čine Alanju jednim od najbolje očuvanih seldžučkih gradova danas. U kombinaciji sa modernim dobom, centar grada uveče podseća na ’Vegas pokraj mora’ . Koliko su se posvetili turizmu i zadovoljenju turističkih potreba, govori podatak da se u Alanji nalazi jedan od najvećih vodenih parkova u Turskoj. Takođe se može pohvaliti velikim brojem peščnih plaža obeleženih plavom zastavicom, na njenim južnim stranama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u centru Obe na udaljenosti od 2,5 km od centra Alanje, od aerodroma u Antaliji na oko 130 km.

Opšti podaci
Hotel Oba Star poslednji put je totalno renoviran 2009/2010. godine, nalazi se u centru Obe na udaljenosti od centra Alanje na oko 2,5 km. Raspolaže sa 213 moderno opremljenih soba, restorana, poslastičarnicu, lobby barom, pool barom, beach barom, 2 spoljašnja bazena i jednim dečijim bazenom sa dva tobogana.

Hotel nudi razne dnevne i večernje animacije kao i dobru lokaciju za večernju šetnju u centru Obe sa puno prodavnica i restorana kao i dobru povezanost i brz dolazak do samog centra Alanje.

Plaža
Hotel poseduje svoju privatnu peščano šljunkovitu plažu koja je udaljena 100 m od hotela i do nje se dolazi podzemnim tunelom. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni.

Smeštaj
Hotel raspolaže sa ukupno 213 moderno opremljenih soba od toga je 181 standardnih, 25 economic soba (francuski balkon), 5 interconecting soba i 2 sobe prilagodjene osobama sa posebnim potrebama. Sve sobe poseduju klimu, telefon, fen, mini bar (pri dolasku dobija se coca cola, fanta, voda, mineralna voda), satelit TV, Wi fi.

Standard sobe imaju 1 double krevet i 1 sigle krevet ili 2 twin kreveta ili 1 francuski ležaj / 1 francuski ležaj i kauč.

Economic sobe imaju 1 francuski ležaj.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra all inclusive – samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera kao i kasna večera, kasna užina u Snack restoranu, sladoled, poslastičarnica. U konceptu su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Na raspolaganju su Beach bar (10-18h bezalkoholna pića) Snack bar (24h otvoren/ alkoholna i bezalkoholna pića) i Lobby bar (11-18h/ alkoholna i bezalkoholna pića).

Plaća se: sva uvozna pića, sokovi od sveže cedjenog voća, pakovani sladoled, neka alkoholna pića, turska kafa.

Ostali sadržaji
Plaća se: iznajmljivanje bicikla, automobila, frizer, fotograf, doktor, pranje veša, hemijsko čišćenje, peglanje veša.

Sport i zabava
U okviru hotela nalazi se jedan dečiji bazen sa dva tobogana kao i dva spoljašnja bazena za odrasle. U koncept ulaze razne dnevne i večernje animacije kao što su gimnastika u vodi, odbojka na plaži, stoni tenis, vaterpolo, večernji šou.

Plaća se: svi motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: usluge beauty salona, masaže.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas