Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel se nalazi na fantastičnoj lokaciji u Sorentu, na uzvišenju, odakle se pruža predivan pogled na Napuljski zaliv.Lociran u delu grada koje se naziva Meta di Sorento, na pešačkoj udaljenosti od plaže i mnogih turističkih sadržaja:restorana, barova. Od centra grada Sorenta hotel je udaljen oko 6km. Železnička i autobuska stanica se nalaze u blizini hotela, odakle gosti vrlo lako mogu da se prevezu do centra Sorenta. Hotel je delimično renoviran 2019.godine.

Plaža: Plaža se nalazi na par minuta hoda od hotela. Hotel poseduje besplatni šatl bus koji vozi svoje goste do plaža u Meta di Sorento-u i Meta Alimuri.

Hotelski sadržaj: hotel poseduje restoran sa panoramskim pogledom, bar, otvoren bazen sa hidromasažerima,sunčanu terasu-na vrhu hotela sa predivnim pogledom na celu obalu Sorenta. U hotelu je moguće rezervisati transfer od/do aerodroma, luke ili grada uz doplatu, usluge iznajmljivanja vozila, broda.

Sobe: u našoj ponudi su standardne sa prozorom. Postoji mogućnost doplate za sobe sa bočnim pogledom na more. Sve standardne sobe su kvadrature do 24m2 i dekorisane u mediteranskom stilu u plavo-beloj boji. Sobe poseduju SAT TV, minibar, telefon, kupatilo, fen, klima uređaj, WIFI konekciju. Maksimalni kapacitet u standardnim sobama su 3 odrasle osobe. Svaka soba sadrži francuski ležaj ili 2 standardna kreveta i dodatni pomoćni ležaj po potrebi za treću osobu ili dete.

Usluga: Usluga u hotelu je na bazi polupansiona- doručak i večera. Doručak je kontinentalni. Večera je takođe na bazi švedskog stola, samoposluživanja.

Kontakt: www.hotelpanoramapalace.it
1.dan BEOGRAD – NAPULJ Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“kod šaltera Big Blue, minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme leta. Direktan let za Napulj redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od 1 sat i 30 minuta. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2.-7. dan NAPULJ-SORENTO Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, s obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8. dan NAPULJ - BEOGRAD Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od 1 sat i 30 minuta. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas