Pineta Park Deluxe Hotel

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Na krajnjem jugu Male Azije, naspram Rodosa, proteže se Likijska rivijera, prepoznatljiva po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu. Marmaris je jedan od najpoznatijih i najlepših turističkih centara u ovom regionu. Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Ovo je grad koji nikada ne spava. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima. Prodavnice se skoro nikada i ne zatvaraju. Marmaris takođe ima i veliki pokriveni gradski bazar, gde u hladovini, uz malo trgovačke veštine, možete po izuzetno povoljnim cenama kupiti razne stvari. Ičmeler je izuzetno popularan turistički gradić, spojen sa Marmarisom, ali i u mnogo čemu drugačiji. Nalazi se u uvali sa dugom peščanom plažom, a okružen je planinama obraslim borovom šumom. Celo mesto podređeno je isključivo turizmu, sa izuzetno uređenom infrastrukturom, a krase ga brojni hoteli, restorani, prodavnice. Sa Marmarisom je odlično povezan dolmušima koji saobraćaju svakih nekoliko minuta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 85 km od aerodroma u Dalamanu, 144 km od aerodroma u Bodrumu i 2,5 km od centra Marmarisa.

Plaža:
Gradska peščano-šljunkovita plaza je udaljena 350 m od hotela. Suncobrani i ležaljke se doplaćuju.

Sobe:
Hotel se sastoji iz jedne zgrade od 5 spratova. Standardne sobe su veličine 22 m² i u njih se mogu smestiti najviše 3+1 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu dobija se dodatni pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje). Large sobe su namenjene za najviše 4 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu dobija se dodatni pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje). Sve sobe su klimatizovane i imaju telefon, minibar (uz doplatu), sef (besplatno), TV, WiFi, fen i balkon. 

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja, gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 3 bara, WiFi, 2 spoljašnja bazena, 1 dečiji bazen, 1 unutrašnji bazen, mini klub (4-12 godina), igralište, tursko kupatilo, sauna, teretana, tenis, stoni tenis i bilijar.

Usluge uz doplatu: usluga pranja i peglanja veša, frizerski salon, doktor, salon lepote i spa centar (usluge masaže i kozmetički tretmani).

Način služenja obroka:
Švedski sto.
 
Kontakt: www.pinetapark.com

+90 252 417 24 97

Napomena:
Gradski hotel sa brojnim sadržajima.
1. DAN
Čekiranje putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ u zakazano vreme o kojem će putnici biti obavešteni dan pre početka realizacije putovanja. Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum ili Beograd-Dalaman. Sletanje u Bodrum/Dalaman. Transfer do izabranog hotela u Marmarisu. Noćenje.

2. – 3. 4. 5. 6. 7. 8. 10. 11.14. 21. 28. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

4. 5. 6. 7. 8. 9. 11. 12. 15. 22. 29. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd/Dalaman-Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas