Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Putovanje PRAG
FIRST MINUTE
5 dana | 4 noćenja
Avion

POLASCI
30.05.2024.

Putovanje Dvokrevetna soba, noćenje sa doručkom, Standard
30.05.2024. - 03.06.2024.
FIRST MINUTE POPUST
€ 749,00 € 699,00
po osobi po boravku

POPUSTI
First minute popust
30.05.2024. - 03.06.2024.
€ 50,00
po osobi po boravku

Cena uključuje
- Prevoz avionom na relaciji Beograd - Prag – Beograd
- Aerodromske takse (u momentu objavljivanja programa iznose 67 eur i podložne su promeni, konačan iznos utvrđuje se dva dana pre početka putovanja)
- Smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi usluge noćenja sa doručkom
- Svi transferi u inostranstvu navedeni u programu
- Usluge lokalnog vodiča u inostranstvu i vodiča agencije
- Troškovi organizacije i realizacije putovanja.

Cena ne uključuje
-  Doplata za jednokrevetnu sobu na upit
-  Fakultativni izleti (minimalan broj putnika za realizaciju 15. Fakultativni izleti se prijavljuju i    uplaćuju u agenciji pre polaska na putovanje)
-  Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
-  Individualni troškovi
-  Gradska turistička taksa koja iznosi 2,20 eur po osobi i noći i plaća se na recepciji hotela.

FAKULTATIVNI IZLETI:  
- Krstarenje Vltavom sa uključnom večerom na brodu– Cena € 48. U cenu je uključeno krstarenje na brodu uz večeru. Trajanje izleta oko 2 sata.
- Celodnevni izlet Karlove Vari – Cena € 75. U cenu je uključen transfer autobusom od hotela do banje i nazad, sa vodičem. Trajanje izleta oko 6 sati
- Drezden – Cena € 105. U cenu je uključen transfer autobusom od hotela do grada i nazad, sa vodičem. Trajanje izleta oko 9 sati
- Staropramen – Cena € 25. U cenu je uključeno audio-vizuelno razgledanje na engleskom jeziku i degustacija jednog piva 
Minimalan broj putnika za realizaciju izleta je 15. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet se može relizovati uz korigovanje cene. Fakultativni izleti se prijavljuju i uplaćuju u agenciji pre polaska na putovanje.
HOTEL CITY CENTRAL DE LUXE 3*
Lokacija : Hotel je idealna polazna tačka za obilazak grada.  Nalazi se u samom centru Praga, na pešačkoj udaljenosti od istorijskog Starog grada i samo pet minuta od Vaclavskog trga. Smeštaj : sobe imaju kupatilo, satelisku televiziju i sef. Fen za kosu možete dobiti na recepciji. Wi Fi je uz doplatu.  Hotelski sadržaj: Lobi bar, dva restorana i Music Club.Usluga : Noćenje sa doručkom
DAN 1.
30.05.2024 - BEOGRAD-PRAG
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera informacija  u 04.50 sati. Poletanje za Prag u 06.50 h ( let JU 170). Dolazak u Prag 09.00 sati. Transfer do hotela gde se ostavljaju stvari u sobi za prtljag. Transfer autobusom do Hradčana. Obilazak pešice u pratnji lokalnog vodiča na srpskom jeziku: trga Hradčani sa tri palate i gardom, katedrale Svetog Vida, praškog dvorca-danas rezidencije predsednika republike, Karlovog mosta, Zlatne ulice, Starogradskog trga, Karlove ulice. Obilazak Novog grada – Vaclavski trg, Židovska četvrt, Narodno pozorište. Prag je grad sa ogromnim istorijskim i arhitektonskim nasledjem koji izaziva oduševljenje svih posetilaca. Tokom svoje duge istorije bio je rezidencija čeških kraljeva i prestonica države. Osim vladara u njemu su živele i radile mnoge poznate ličnosti: Mocart, Betoven, Dostojevski, Roden, Apoliner, Neruda, Kafka,... Odlazak u hotel i smeštaj. Slobodno posle podne. Noćenje.

DAN 2.
31.05.2024. - PRAG – falkutativni obilazak Staropramen pivare
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak pešice do pivare Staropramen. Audio-vizuelno razgledanje načina pravljenja jednog od najpoznatijih čeških piva i degustacija istog. Slobodan ostatak dana Noćenje.

DAN 3.
01.06.2024. - PRAG - KARLOVE VARI (fakultativno) - PRAG
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili celodnevni fakultativni izlet u Karlove Vari jednu od najpoznatijih banja sveta. Ovaj grad izuzetne arhitekture smestio se u srce slikovitih planina Bohemije . Svetski je poznata po svojim blagodetnim izvorima mineralne vode , prelepim parkovima , brojnim hotelima .... Slobodno vreme.  Povratak u Prag. Noćenje.

DAN 4.
02.06.2024 - PRAG – DREZDEN (fakultativno) - PRAG
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili celodnevni fakultativni izlet u Drezden. Zbog izuzetno bogatog kulturno istorijskog nasleđa i razvoja umetnosti, nazivaju ga i “Firenca na Elbi”. Neka od najvažnijih obeležja grada su opera Semper, palata Cvinger, katolička crkva Hofkirhe, protestantska crkva Frauenkirhe... Takođe je i grad dobre zabave. U restoranima možete probati najukusniju nemačku tradicionalnu kuhinju, u pabovima najbolja nemačka piva, a noćni klubovi nude provod do ranih jutarnjih sati. Slobodno vreme. Povratak u Prag. Uveče mogućnost fakultativnog odlaska na krstarenje Vltavom. Večera na brodu. Povratak u hotel. Noćenje.

DAN 5.
03.06.2024 - PRAG - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje soba do 10.00 sati i ostavljanje prtljaga u sobi za prtljag. Slobodno vreme ili mogućnost poludnevnog programa plus tramvajem do tržnog centra Novi Smihov. Slobodno vreme. U 17.30h transfer na aerodrom. Poletanje aviona u 20.35 h (JU 175). Sletanje na beogradski aerodrom Nikola Tesla u 22.30 časova.
- Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. 
- Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa , Maestro ),
- čekovima gradjana,  (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. 
- Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno

OLY

Organizator putovanja je turistička agencija Olympic Travel, broj licence OTP 20/2021 kategorija licence A15. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Olympic Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas