Ralitsa Hotel

Limenaria, Tasos

Opis destinacije

Tasos je ostrvo s prelepim plažama, mirnim i čistim morem s hiljadu i jednom nijansom plavog, izobiljem sunca i šumama na kopnu, mirom i tišinom koja odzvanja beskrajem. Tasos je i ostrvo gostoljublja na kome putnika namernika daruju predivnim jelima, sjajnim salatama, maslinama i kozjim sirevima, plemenitim vinima i rakijama... Osmeh i muzika, uz božanstveni izlazak sunca na ostrvu čine da uspomene odavde nikada ne blede. Tasos je takođe i tirkizno ostrvo u severnom delu Egejskog mora. Poznato još i kao „šuma koja pliva“. Toliko lepo da je na njemu zastao - i večno ostao - zaljubljeni Tasos, mladić kraljevskog porekla, koji se umorio trčeći za feničanskom princezom koju je oteo Zevs. Ali, to je priča iz mitologije...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je izgradjen u Limenariji s pogledom na zaliv Limenarije.

Plaža:
Hotel je udaljen 10m peščano-šljunkovite plaže.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), restoran, bar.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 24 smeštajne jedinice. Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, mali frižider, TV, sef (uz doplatu na licu mesta), klima uređaj, sef (uz doplatu) i terasu.

Dvokrevetna soba je prostrana, lepo uređena i može da primi do dva gosta. Soba ima udoban bračni krevet, sopstveno kupatilo sa tušem i takođe je opremljena svim potrebnim sadržajima uključujući besplatan bežični internet, televiziju, telefon, klimu, frižider i fen.

Trokrevetna soba je takođe prostrana i može da primi do tri gosta. Soba ima udoban bračni krevet, jedan krevet za jednu osobu, sopstveno kupatilo sa tušem, besplatan bežični internet, televiziju, telefon, klimu, frižider i fen.

Family soba sa krevetima na sprat i pogledom na more je komforna i idealna za            porodice jer može da primi do četiri gosta. Soba ima udoban bračni krevet i dva singl kreveta ili krevet na sprat u zavisnosti od sobe. Soba poseduje besplatan bežični internet, televiziju, telefon, klimu, frižider i fen.

Usluga:
Usluga je noćenje sa doručkom ili polupansion. Obroci se služe po meniju.

Kontakt: www.hotelralitsa.gr/en

Napomena:
Hotel „Ralitsa“ se nalazi u širem centru Limenarije, u nizu hotela, uz samu plažu, na šetalištu.
Prvi dan -Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan - Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan - Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju. 

- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas