Riolavitas Resort & Spa

Side, Turska

Opis destinacije

Zahvaljujući mirnoj atmosferi, lepim peščanim plažama i prijatnoj mediteranskoj klimi, Side predstavlja idealnu destinaciju za porodična putovanja. Na svega sat vremena vožnje od antalijskog aerodroma, ovaj grad predstavlja jedno od značajnih letovališta na južnom Mediteranu Turske. Side, što na grčkom znači nar, vekovima je bio prepoznatljiv kao jedan od važnijih trgovinskih centara na Mediteranu, gde su se mešale umetnosti iz doba Aleksandra Velikog, Rimskog carstva i Stare Grčke. Zahvaljujući tome, grad je međunarodno priznat sa svojim spomenicima kulture, kao jednim od najvažnijih punktova Male Azije. Glavni turistički delovi grada gotovo su podeljeni. Zapad je u znaku luksuza i modernog doba, sa hotelima visoke kategorizacije i prelepim peščanim plažama, dok je istočni, među lokalnim stanovništvom poznat kao ’drevni Side’, više šljunkovit, ali u poređenju sa zapadom, mirniji. Takođe, svemu tome doprinosi i činjenica da se upravo na istočnim obalama nalaze ostaci istorije grada.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u Sideu, oko 4km od Manavgata, 8km od Antičkog grada u Sideu, oko 75km od aerodroma. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2016. godine, prostire se na površini od 17.000m² i čini ga osmospratna zgrada i u ponudi ima 362 smeštajne jedinice. Gostima su na raspolaganju brojni sportski i zabavni sadržaji, restorani i barovi. Može se pohvaliti i dobrom lokacijom jer se nalazi nedaleko od Manavgata i na 8km od antičkog grada u Sideu. 

Za decu tu su bazeni, igralište, mini klub. 

Plaža
Hotel ima svoju plažu od koje je udaljen oko 300m do koje vozi shuttle bus. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. 

Smeštaj
Hotel se sastoji od jedne glavne zgrade na 8 spartova i u ponudi ima 362 smeštajne jedinice i sve imaju balkon, klima uređaj, SAT LCD TV, ketler, fen za kosu, mini bar. 
Standard soba veličine oko 35m² sadrže 2 twin kreveta, 1 skiveni pomoćni ležaj i sofu ( neke sobe imaju i francuski ležaj i sofu). Max popunjenost 2 odraslih+2 dece ili 3 odraslih. Isti sadržaj u svim Standard sobama
Standard pool / sea side view veličine oko 35m² 
Swim up veličine oko 35m² namenjene su samo za odrasle (+16). Sadrže 2 twin kreveta, 1 skiveni pomoćni ležaj i sofu ( neke sobe imaju i francuski ležaj i sofu) imaju izlazak na bazen. Max popunjenost 3 odraslih.
Family sobe velićine oko 55m² sastoje se od 2 prostorije u jednoj 2 twin kreveta, u drugoj francuski ležaj. Max popunjenost 4 odrslih +1 dete

Plaća se: sef, telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine ( i ponoćna užina u glavnom restoranu) sladoled, kolači i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima nekoliko restorana – Space (glavni restoran), Gusto Kebab Hous (turska kuhinja), Akdeniz (mediteranska kuhinja), Pool Snack i Beach Snack. Gostima su na raspolaganju i barovi – Sofa Lobby Bar, Pool Bar i Beach Bar. 

Plaća se: a la carte restorani ( besplatni su samo 1 u toku boravka od najmanje 5 dana uz obaveznu rezervaciju), sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Hotel zadržava pravo promene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Frizerski salon, prodavnice, rent-a-car, usluga pranja i peglanja veša, doktor.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima osam bazena (od kojih su 3 zatvorena), 3 otvorena bazena ( od kojih 1 sa 3 tobogana), odbojku na plaži, fudbal, stoni tenis, aqua park, animacije, fitness centar.

Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas