Sani Beach Hotel

Sani, Kasandra

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel pripada luksuznom lancu Sani Resort. Nalazi se na rtu Sani, udaljen je 10 km od najbližeg sela Nea Fokea i oko 80 km od aerodroma u Solunu.

Plaža:
Hotel je smešten na dve peščane plaže, koje su označene plavom zastavicom. Ležaljke i suncobrani i peškiri za plažu i bazen su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, bar, 4 restorana, 2 bara na plaži, mini market, privatna marina za jahte i šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa barovima, kafeterija, taverna, parking, bazen, dečiji bazen, wellnes i spa centar, teretana, sportovi na vodi, sportski tereni (vaterpolo, tenis, fudbal, odbojka na plaži, košarka..). Dečiji sadržaji i usluge: dečiji klub, dečiji meni, igralište, igraonica za bebe, čuvanje dece (na upit). Animacije (večernje uz muziku uživo).

Sobe:
Hotel raspolaže sa 392 smeštajne jedinice. Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, terasu, klima uređaj, frižider, sef, satelitsku televiziju, telefonsku liniju, aparat za kafu/čaj, DVD plejer, WI FI internet-besplatno.
Ekonomi sobe, površine oko 25 m², sa terasama koje gledaju na baštu ili more. Gosti se smeštaju u sobe koje su slobodne prilikom prijavljivanja na recepciji, bez obzira na tip sobe, namenjene su za smeštaj 2 osobe, sadrže dva standardna ili francuski ležaj.
Standardne sobe su površine oko 25 m² i imaju terase koje gledaju na more ili baštu, namenjene su za smeštaj 2 osobe, sadrže dva standardna ili francuski ležaj.
Junior svite površine oko 35 m², sastoje se od kombinovane dnevne i spavaće sobe. Predviđene su za smeštaj 2-4 osobe. Mogu biti sa pogledom na more ili vrt, sadrže dva standardna ili francuski i sofu ili pomoćni ležaj.
Panorama junior svite, imaju fenomenalni pogled na ceo Sani resort, površine oko 40m, namenjeni su za 2-4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe (dva standardna ili  "francuski" ležaj i sofa) i velike terase.
Porodične sobe, površine oko 50 m², sastoje se iz dve povezane sobe. Gledaju na more ili na baštu i namenjene su porodicama sa decom. Namenjene su za smeštaj 2-4 osobe.
Porodične svite površine oko 50 m², sastoje se od elegantnog dnevnog boravka i spavaće sobe, u objektu "B " sa pogledom na more.

Usluga:
Polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
https://www.sani-resort.com/en_GB/our-hotels/sani-beach-hotel
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas