Seaphoria Beach Resort

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja je smeštena u istočnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge peščane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu „Majorka turske obale“. Ako se sagledaju brojne diskoteke, veliki broj pabova i restorana, ova tvrdnja izgleda kao apsolutna istina. Veliki broj spomenika od istorijskog značaja, 26 km duga peščana obala, prijatna atmosfera i izvanredan noćni život, su bez pogovora odrednice koje Alanju svrstavaju među jednu od turistički najatraktivnijih destinacija.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Seaphoria Beach Resort se nalazi u mestu Okurcalar,  oko 32km od centra Alanje, 100km od Antalije i 90km od aerodroma Antalija. Udaljen je 500m od šoping centra, 500m od autobuske i metro stanice, a nalazi se na svojoj plaži.

Opšti podaci
Hotel je kompletno renoviran 2023. godine, zauzima površinu od 6.000m². Poseduje 170 smeštajnih jedinica, od toga 169 standardnih soba i 1 sobu prilagođenu za osobe sa invaliditetom. Hotel se sastoji od dve glavne zgrade, a pored glavnog restorana, ima i à la carte restoran i 3 bara (Lobby, Beach i Pool bar), bazene na otvorenom i zatvorenom, dečiji bazen i akvapark. Wi-Fi dostupan je na teritoriji celog hotela.

Za decu tu su igrailište, dečiji bazeni, animacije i opcija čuvanja dece.

Plaža
Hotel ima svoju privatnu peščanu plažu. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira se ne naplaćuje.

Smeštaj
Hotel ima 170 smeštajnih jedinica i sve sobe opremljene su klima uređajem, TV, mini barom, Wi-Fi, telefonom i sefom. Jedna smeštajna jedinica prilagođena je osobama sa invaliditetom.

Standardne sobe su veličine od 20 do 25m² i mogu da imaju pogled na more ili ne okolne planine.

Plaća se: room service, sef, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je all Inclusive, samoposluživanje ( izbor više jela prema hotelskim pravilima) – doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna supa. Glavni restoran nudi specijalitete mediteranske kuhinje. U à la carte restoranu, služi se hrana internacionalne kuhinje i moguće ga je bez doplate koristiti jednom nedeljno. Tu su još i tri bara (Pool, Beach i Lobby) koji su otvoreni 24h i poslastičarnica. 

Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Doktor, servis za pranje veša, rent a car, tržni centar.

Sport i zabava
Hotel ima dečije bazene i bazene za odrasle na otvorenom i zatvorenom, terene za odbojku na plaži, stoni tenis, teretanu kao i razne večernje animacije.

Plaćaju se: svi sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Za najmlađe
Hotel ima dečije bazene na otvorenom i zatvorenom, igraonice, razne animacije, kao i opciju čuvanja dece.

Spa & wellness
Hotel ima svoj opremljen spa i fitness centar. U ponudi, tu su sauna, parno kupatilo, hidromasažni tuševi, razne terapije i teretana, kao i bazen na zatvorenom.

Plaćaju se: salon lepote, masaže i ostali tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas