Selectum For Two Side

Side, Turska

Opis destinacije

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Njegovu okolinu oplemenjuju plantaže nara. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more... U uskim ulicama se nalaze suvenirnice koje nude turske rukotvorine. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apola, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u regihi Kizilagac, oko 10km od centra Manavgata i  oko 90km od aerodroma u Antaliji .

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2014. a poslednji put renoviran 2023. godine. Zauzima površinu od 10.000 m2 i ima ukupno 263 smeštajnih jedinica , raspoređenih na 6 spratova sa 4 lifta.  Hotel ima 4  a’ la carte restorana (uz prethodnu rezervaciju jednom tokom boravka 1 besplatan) ,7 barova i 1 beach bar.
Hotel je namenjen samo osobama iznad 16 godina.

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu dugu 250m.  Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira se dodatno ne naplaćuje.
Smeštaj
Sve sobe imaju balkon ili terasu, sef, telefon, TV,  mini bar , Wi-Fi, fen, centralnu klimu.
Comfort sobe  imaju površinu od 28-40m2 , family sobe imaju pogled na more i površinu od oko 48m2 i sastoje se iz dve sobe (u jednoj je francuski ležaj a u drugoj dva odvojena kreveta).
Plaća se: room servise, telefon.
Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ulta All Inclusive (doručak, ručak,večera, ponoćna užina), samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima. U koncept uključene su i užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića kao i neka pića iz uvoza.
Plaća se: a’ la carte restorani, uvozna pića i ostalo van koncepta.
Sport i zabava
Hotel poseduje 1  bazen na otvorenom, 1 u zatvorenom  i diskoteku. Od sportskih aktivnosti gosti mogu uživati u  stoni tenisu,  bilijaru, odbojci na plaži, aerodbiku, gimnastici, vaterpolu.
Plaća se:  bilijar, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi i ostalo van koncepta.
Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna, fitnes centar.
Plaća se: SPA, svi tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas