Senses Hotel Bodrum

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi oko 1km od centra Bodruma i oko 35km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je u potpunosti renoviran 2015.godine i nalazi se na odličnoj lokaciji tako da gosti mogu da uživaju u prelepom pogledu na bodrumsku tvrđavu. Zauzima površinu od 7 245m2 i ima ukupno 56 soba (26 standardnih soba s a pogledom na more, 18 standardnih soba sa pogledom na baštu sa terasom, još dodatih 8 standardnih soba sa pogledom na more i 4 standardne sobe sa pogledom na baštu sa balkonom ) koje su urađene u posebnom stilu i pružaju gostima osećaj mira i komfora. Gostima su na raspolaganju glavni restoram. nekoliko barova i bazen.

Koncept hotela je takav da ne dozvoljava boravak dece ispod 14 godina.

Plaža
Hotel je od plaže udaljen 100m.

Smeštaj
Standardne sobe imaju površinu 25-30m2, balkon/terasu ili francuski balkon, LCD TV, klimu, mini bar, set za kafu i čaj, sef, telefon, kupatilo, papuče i bademantil. Sobe mogu imati ili pogled na more ili pogled na baštu.

Plaća se: mini bar, telefon, room service.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu noćenje sa doručkom- samoposluživanje u glavnom restoranu tokom doručka (kasni doručak 10:00-11:00). Gosti mogu uz doplatu da koriste usluge restorana tokom ručka i večere, užine, kao i uslugu Coco bara (10:00-00:00). Sva pića se plaćaju.

Ostali sadržaji
Doktor (na poziv), servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava
Glavni bazen, masaže, Wi-Fi internet je dostupan gostima hotela bez doplate.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovorost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas