Sol Katmandu Park Resort

Magaluf, Majorka

Opis destinacije

Majorka (Palma de Mallorca) je „kraljica evropskog turizma“, stecište ljubitelja sunca, mora i dobrog provoda. Majorka je najveće ostrvo u Španiji, deo je arhipelaga Balearskih ostrva i danas predstavlja jednu od omiljenih destinacija za letovanje na Mediteranu.Zbog svog idealnog položaja u zapadnom Mediteranu, strateški važnog, vekovima je Majorka bila na meti raznih osvajača, čiji se uticaji i danas mogu videti. Skrivene lagune, duge peščane plaže, borove šume, palme, brojni hoteli i savršena klima čine je idealnom destinacijom za letovanje u Španiji, a ponuda hotela je veoma raznovrsna. Putovanje avionom iz Beograda do Majorke traje oko dva i po sata. Glavni grad ostrva je Palma, sa kojom su brojna letovališta povezana autobuskim linijama. Ne propustite da prošetate ulicama i trgovima ovog lepog mediteranskog grada, tokom letovanja na Majorci.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Još jedan hotel iz lanca Melia, renoviran za 2015. sezonu kada je je dobio četvrtu zvezdicu. Hotel se nalazi u centru Magalufa, na 250 m od plaže. Hotel je od glavnog grada Palme udaljen 17 km, a od međunarodnog aerodroma 29 km. Na oko 10 km od hotela nalaze se mesta Puerto Portal i Puerto Adriano, poznati po luksuznim buticima vodećih svetskih brenodva.

Plaža:
Gradska peščana plaža je udaljena 250 metara od hotela. 

Sobe:
Hotel ima ukupno 404 sobe različitih tipova: standard sobe (pojedine sa pogledom na more); porodične sobe sa krevtima na sprat; porodične sobe sa sofom; sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama; porodične sobe sa dve spavaće sobe (povezane sobe); junior suite.
Gostima su na raspolagnju kupatilo, kozmetika, fen za kosu, flat sat TV, telefon, sef, mini bar, klima uređaj.

Hotelski sadržaj:
Od sadržaja u ponudi su: restoran, bar na bazenu, legend’s bar, café, wi-fi, menjačnica, suncobrani i ležaljke pored bazena, recepcija, 3 spoljašnja bazena, bazen za decu, terasa na krovu za sunčanje, mini klub (5 – 12 god.), klub za bebe (8 meseci-4 god.), tematski park Katmandu, animacioni program, iznajmljivanje bicikla, tenis, atletska staza, sportovi na vodi, časovi ronjenja.

Usluga:
Polupansion po principu švedskog stola.

Kontakt:
http://www.melia.com/es/hoteles/espana/mallorca/sol-katmandu-park-and-resort/index.html

Napomena:
Hotel povezan sa Tematskim parkom Katmandu, koji najmlađima nudi mnogobrojne sadržaje: razne uzbudljive vožnje, aqua park, 4D bioskop, planinarenje……. Provedite nezaborano letovanje sa svojim mališanima!!!
1. dan BEOGRAD - MAJORKA
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera agencije BIG BLUE dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let redovnom linijom kompanije Air Serbia za Majorku (oko 2 sata i 50 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u izabran hotel. Noćenje.

2. do 7/10. dan MAJORKA
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8/11. dan MAJORKA - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let redovnom linijom kompaje Air Serbia za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja. O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas