Sol Torremolinos Don Pablo

Toremolinos, Kosta del Sol

Opis destinacije

Kosta del Sol obala na kojoj se dodiruju najviše planine kontinentalne Španije i pitome, peskovite, šljunkovite i kamenite mediteranske obale i kao takava predstavlja geografski i turistički veoma interesantno područje, skoro jedinstveno u Evropi. Centar ove obale je grad Malaga koja ima status modernog grada, koji privlači turiste iz celog sveta. Obala Kosta del Sol poznata je po vrhunskim vinima, koja spadaju u red najboljih u Evropi, intenzivnom noćnom životu, muzejima i pregršt restorana sa mediteranskim specijalitetima. Najpoznatija letovališta su Toremolinos, Benalmadena, Fuengirola i Marbelja koja očaravaju turiste prekrasnim pejzažima, plažama i čistim morem. Marbelja - sretište bogatih, poznato mondensko letovalište juga Španije. Privlači turiste iz celog sveta svojevrsnom ponudom poznatih hotelskih lanaca, restorana i prodavnica čuvenih svetskih dizajnera. U Starom gradu Marbelja nalaze se brojna zdanja iz XV i XVI veka, a najatraktivnije za posetioce su gradska kuća, kuća starog gradonačelnika i crkva Ermita de Santiago. Toremolinos je letovalište koje privlači najveći broj turista na ovoj obali. Pored duge peščane plaže sa brojnim sadržajima kao što su restorani, plažni barovi i promenada duga 7 km nalazi se i glavna pešačka ulica Calle San Miguel i stara ribarska četvrt El Bajondillo.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel pripada lancu Melia Hotela. Hotel je smešten na glavnom šetalištu letovališta Toremolinos. Na manje od 2 km nalazi centar turističkog mesta Toremolinos. Šetalište na kome se nalazi hotel je dugo je oko 1 km i na njemu se nalaze brojni restorali, barovi i prodavnice. Toremolinos je jedno od najposećenijih letovališta na obali Sunca. Hotel Sol Don Pablo je deo Sol Torremolinos Resort zajedno sa hotelima Sol Don Pedro i Sol Don Marco. Gosti hotela Sol Don Pablo mogu koristiti sadržaje sva tri hotela. Međunarodni aerodrom Malaga je od hotela udaljen oko 16 km. Hotel je preporuka parovima i porodicama sa decom koji mogu da uživaju u sadržajima koji su predviđeni najmlađim putnicima.

Plaža:
Duga peščana plaža je od hotela udaljena svega 50 metara (prelazi se ulica). Peškiri za plažu i bazen (uz depozit). Ležaljke i suncobrani se na plaži dodatno doplaćuju.

Hotelski sadržaj:
U sklopu hotela se nalaze recepcija koja je otvorena 24h, lobi bar, pansionski restoran „Cordoba“, tri otvorena bazena od kojih je jedan namenjen deci, zatvoren bazen (u periodu od 01.01. – 30.04. i 25.10.-31.12.), bar pored bazena, ležaljke i suncobrani pored bazena, teretana, dnevne animacije za decu i odrasle, dečiji klub i igralište,terasa za sunčanje sa pogledom na more, spa i wellness centar (uz doplatu). Besplatan bežični internet je dostupan u celom hotelu. Hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom.

Soba:
Hotel ima nekoliko tipova smeštajnih jedinica. U našoj ponudi su dvokrevetne sobe sa delimičnim pogledom na more.  Sobe su površine oko 23 m2 i svaka soba sadrži: FLAT TV, Wi-Fi internet, sef (uz doplatu), balkon, kupatilo (fen za kosu), mini bar (uz doplatu), klima uređaj, telefon. U sobu se mogu smestiti maksimalno tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i dete. Treći ležaj je pomoćni.

Usluga: Polupansion (doručak i večera – švedski sto).

Kontakt: www.melia.com/en/hotels/spain/torremolinos/sol-don-pablo

Napomena: Gosti hotela Sol Don Pablo mogu koristiti sadržaje i susednih hotela Sol Don Pedro i Sol Don Marco.
1. dan BEOGRAD – MALAGA
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Redovna linija za Malagu. Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u izabran hotel. Noćenje.

2. do 7./10. dan COSTA DEL SOL
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8./11. dan MALAGA - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let redovnom linijom za Beograd. Ketering u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas