Stamatia Hotel

Aja Napa, Kipar

Opis destinacije

AJA NAPA (Ayia Napa) - mondensko letovalište, 40 km od Larnake, 8 km od parka Water World Aqua (jedan od većih u Evropi), 10 km od Protarasa, u blizini rta Cape Greco. Aja Napa, najposećenije letovalište ostrva sa hotelima duž kilometarske obale, netaknutom prirodom, tirkiznim morem i nepreglednim belim peščanim plažama nagrađenim plavom zastavicom. Ayia Napa je postala „kiparska Ibica“ i prestonica zabave mladih, najatraktivnija destinacija za ljubitelje noćnog provoda, prepoznatljiva po dnevnim žurkama na peščanoj Nissi plaži. Čuvena Konos plaza se nalazi u istoimenoj zalivu izmedju letovališta Aja Napa i Protaras.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Hotel se nalazi na 150 metara od luke u Aja Napi. Udaljen je 100 metara od gradske plaže i oko 3.5 km od čuvene plaže Nisi. Ležaljke i suncobrani na plaži se plaćaju, dok su oko bazena besplatni. Renoviran  je 2017 godine.  Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, SAT TV, telefon, WI FI internet, klima uređaj, minibar, sef uz doplatu, balkon. Superior sobe su veličine cca 22m², maksimum 2 odrasle osobe +1 osoba, francuski krevet ili dva singl kreveta i jedan pomoćni ležaj – fotelja na razvlačenje. Porodične sobe su veličine cca 32 m2, maksimum 2 odrasle osobe +2 dece  ili 3 odrasle i 1 dete, francuski ili dva odvojena ležaja i krevet na sprat ili dve fotelje na rasklapanje. Od hotelski sadržaja gostima su na raspolaganju recepcija restoran, bar, manjačnicu, besplatan parking, bazen za decu i odrasle, animacijski program u toku dana i večeri kao i animaciju za decu, dečije igralište, teretanu, uz dopatu sauna i masaže.

Usluga u hotelu je polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). 

Kontakt: www.stamatiahotel.com
Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in 14h. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodni dani za odmor. Mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta I poseta. Noćenja.

Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas