Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Usluga: najam
Lokacija: studija se nalaze u mirnom okruženju na izlasku iz mesta Dasija, na oko 13km od aerodroma i grada Krfa, na oko 350m od peščano - šljunkovite plaže i par minuta hoda od marketa, restorana i kafića.
Sadržaj: Giardino studija imaju lepo uređeno dvorište sa puno zelenila, garniture za sedenje sa suncobranima, kao i roštilj koji je gostima na raspolaganju.
Studija: svaki studio je podeljen na dva nivoa koja su povezana stepenicama. U gornjem delu je spavaća soba sa klimom (uz doplatu). Donji deo se sastoji od dnevne sobe koja ima pomoćni ležaj, mini kuhinje opremljene osnovnim posuđem za kratku pripremu laganih obroka uz minimalno kuvanje, kupatila i malog dnevnog boravka. Sva studija imaju garniture za sedenje, TV, frižider, Wi-Fi (besplatno).
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Organizator putovanja je turistička agencija Mediteraneo Holidays , broj licence OTP 56/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mediteraneo Holidays. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas