Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Za informacije o cenama kontaktirajte agenciju.
LOKACIJA

Od starog turističkog centra-Sakala udaljen je oko 800 metara, a od novog turističkog centra-Memša oko 3 kilometra. U blizini hotela se nalaze prodavnice, kafići i restorani. Od male privatne plaže ga deli ulica.

HOTELSKA PONUDA

2 bazena sa veštačkim vodopadom, restoran, recepcija, sef a uz doplatu, bar na bazenu, plaži i na recepciji, bilijar sala, salon za masažu, aqua i diving centar. Kompleks ima 2 smeštajna bloka - iznad recepcije i pored bazena iznad glavnog restorana (standardne dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem).

SADRŽAJ: sobe su skromne, ukusno nameštene, sve su klimatizovane, sa balkonom ili francuskom terasom, TV, mini barom, kupatilom sa tuš kabinom.

 USLUGA

Usluga na bazi all inclusive usluge 

Uključeni su doručak, ručak,večera, užina, domaća pića, ležaljke pored bazena i na plaži 

Dodatno se naplaćuju sva jela i pića van vremena predvidjenog za all inclusive  

Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

Prilikom potvrde aranžmana uplaćuje se avans od 30% ukupne cene aranžmana. Ostatak se uplaćuje najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

gotovinom

čekovima građana na 6 rate (za individualne klijente)

Aerodromske takse i doplate za gorivo ne mogu se plaćati na rate, već se plaća u celosti prilikom rezervacije ili uz poslednju uplatu, a najkasnije pre polaska.

SNL

Organizator putovanja je turistička agencija Sunline Travel, broj licence OTP 177/2020 kategorija licence A35. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Sunline Travel.

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas