Sundia By Liberty Fethiye

Fetije, Turska

Opis destinacije

Fetije, popularno letovalište, nalazi se južno od Mamarisa u predivnoj borovoj šumi sa izlazom na jednu od najlepših plaža Turske – Oludeniz, plava laguna, zvanično najlepša i najslikanija plaža ovog dela Mediterana. Aerodrom Dalaman je udaljen 60km. Blizu grada se nalaze ostaci tvrđave koju su izgradili vitezovi sa Rodosa (15. vek). Noćni život, kao i u većini turskih primorskih gradova, pruža dobre mogućnosti za zabavu, od barova sa orijentalnom muzikom i zavodljivim plesom trbušnih plesačica, do moderno uređenih diskoteka.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Sundia by Liberty Fethiye hotel nalazi se u regiji Fetije u mestu Čališ. Od aerodroma u Dalamanu hotel je udaljen 42 km, a cenar Fetija nalazi se na 7 km od hotela. Oludeniz plaža je udaljenja 17 km.

Plaža:
Od sopstvene peščano šljunkovite plaže hotel deli samo šetalište. Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela. 

Sobe:
Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu sa ketlerom, Wi-Fi  i balkon ili terasu.
Deluxe sobe površine su 25-30m², namenjene su za max 3 osobe. Imaju pogled na kopno ili delimični pogled na more ili direktni pogled na more. U ponudi su i roof deluxe sobe na najvišim spratovima i one su nešto manje površine, 20-25m².
Deluxe porodične sobe površine su 35-40m² i namenjene su za max 4 osobe.
Deluxe connected porodične sobe površine su 55-60m², namenjene su za max 6 osoba.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, a la carte resrtoran (italijanska, francuska, turska i mediteranska kuhinja), 4 bara (od koji jedan radi 24 h), spoljašnji bazen na tri nivoa, Spa centar, sauna, tursko kupatilo, fitness centar, masaže (uz doplatu), stoni tenis, šah, dečiji mini klub, usluga pranja veša, animacioni programi, sportovi na vodi.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Napomena:
Moderan kompaktan hotel sa odličnom uslugom i prelepim okruženjem.

Kontakt: www.sundiafethiye.com
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. –10. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

11. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas