Sunpark Garden

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja je smeštena u istočnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge peščane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu „Majorka turske obale“. Ako se sagledaju brojne diskoteke, veliki broj pabova i restorana, ova tvrdnja izgleda kao apsolutna istina. Veliki broj spomenika od istorijskog značaja, 26 km duga peščana obala, prijatna atmosfera i izvanredan noćni život, su bez pogovora odrednice koje Alanju svrstavaju među jednu od turistički najatraktivnijih destinacija.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Sunpark Garden Hotel se nalazi u centru Alanje, na pešačkoj udaljenosti od svih atraktivnosti ovog mesta. Aerodrom u Antaliji je udaljen oko 130 km, dok je od plaže udaljen oko 1,5km.  

Opšti podaci
Hotel ima ukupno 100 smeštajnih jedinica, 2 restorana, barove, a sve je to upotpunjeno celodnevnom zabavom i animacijom. 

Za decu je tu dečiji bazen, aqua park i igraonica.

Plaža
Plaža je udaljena od hotela oko 1,5km. Gostima je na raspolaganju besplatan shuttle bus.

Plaća se: ležaljke i suncobrani na plaži.

Smeštaj
Hotel ima 100 smeštajnih jedinica podeljenih u 2 zgrade. Sve sobe imaju balkon, kupatilo sa tušem, fen, split klima uređaj, sef, LED TV, frižider. Sobe mogu imati pogled na bazen, dvorište ili planinu.

Standardne sobe imaju 20-25m², dok su porodične sobe prostranije i imaju oko 30-35m². 

Plaća se: sef, telefon.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu – doručak, ručak, večera. U konceptu su  sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaća se: uvozna i premium pića, sveže ceđeni sokovi,  i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).
Ostali sadržaji
Doktor, servis za pranje i peglanje veša, mini market, frizer, fotograf.

Sport i zabava
Gostima su na raspolaganju jedan otvoreni bazen, dečiji bazen, aqua park sa 3 tobogana za odrasle, kao i 2 za decu. Od ostalih aktivnosti tu je stoni tenis, bilijar, mini golf, dečije igralište.

Plaća se: stoni tenis, bilijar, mini golf.

Za najmlađe
Dečiji bazen, aqua park, dečije igralište.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna.
Plaća se: tursko kupatilo, sauna, masaže, tretmani lica i tela i sve ostalo van koncepta.
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas