Swissotel Buyuk Efes

Izmir, Turska

Opis destinacije

Izmir - Oni koji su skoro videli Izmir opisuju ga kao grad jedinstvene lepote sa širokim bulevarima, brojnim palmama, otmenim radnjama, modernim hotelima i tradicionalnim restoranima… Deo doživljaja Izmira je i vreva prometne luke s zadivljujućom slikom u kojoj se prožima jednostavnost ovovremenskog s egzotikom starih četvrti… Izmir ili Smirna je i luka koja postoji još od antičkog doba i grad je bogate prošlosti. Klima ovog turskog lučkog grada je izuzetno prijatna jer letnje vrućine ublažava takozvani "imbat", poslepodnevni morski povetarac sa severozapada. Grad izlazi na Egejsko more i danas je druga po veličini luka posle Istanbula, treći grad po broju stanovnika u Turskoj i predstavlja važan ekonomski, trgovinski i industrijski centar Turske.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Smešten u samom srcu Izmira, ovaj hotel se nalazi u četvrti Alsandžak, na 5 minuta hoda od trga Džumhurijet, poznatog po brojnim restoranima i prodavnicama. Od aerodroma u Izmiru je udaljen samo 15 km. Prostire se na površini od 12.000 m².

Plaža:
Poznate peščane plaže Altinkoj i Ilidža nalaze se na oko 1h vožnje od centra grada.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 402 sobe: executive soba sa pogledom na grad (max 2+1 - beba do 2 godine, 28 m²), swiss advantage soba sa pogledom na grad (max 2+1 - beba do 2 godine, 27 m²), executive soba sa pogledom na baštu (max 2+1 - beba do 2 godine, 28 m²), classic room sa pogledom na grad ili baštu (max 2+1 - beba do 2 godine, 27 m²), swiss executive soba sa pogledom na more (max 2+1 - beba do 2 godine, 28 m²) i swiss advantage soba sa pogledom na baštu (max 2+1 - beba do 2 godine, 27 m²). Sve sobe hotela Buyuk Efes Swissôtel su moderno uređene i sadrže klima uređaj, sef, telefon, fen, tuš, TV, set za čaj i kafu, WiFi i mini bar.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju: krovni restoran Equinox sa panoramskim pogledom na Izmirski zaliv, Sky bar, lobby lounge, restoran Aquarium sa prelepom terasom gde se služe specijaliteti sa roštilja sa živom muzikom svake srede, petka i nedelje. Ponuda hotela takođe obuhvata Spa centar Pürovel na površini od 5.500 m², gde su gostima dostupni profesionalni zdravstveni i kozmetički tretmani, zatim teretana i sportski program (joga, zumba, akva fitnes, pilates i tabata), bazen na otvorenom i u zatvorenom, moderan executive salon sa poslovnim sadržajima i besplatan WiFi.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:

www.swissotel.com/hotels/izmir

Napomena:
Hotel sa najvišim ocenama za svoju lokaciju, sadržaje i uslugu. Preporuka za parove i one koji vole aktivan odmor.
 
1. dan BEOGRAD – IZMIR
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let za Izmir – redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU820 (oko 01h 40 min). Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7. dan IZMIR
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8. Dan IZMIR - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU821. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas