Thalassies Nouveau Hotel

Limenaria, Tasos

Opis destinacije

Tasos je najsevernije i našoj zemlji najbliže ostrvo Egejskog mora. Za 40ak minuta vožnje trajektom iz mesta Keramoti na kontinentalnom delu Grčke stiže se u Limenas, glavni grad i najveću luku ostrva. Dužina obale Tasosa je oko 100km i gotovo da je pravilnog kružnog oblika. Uz čitavu obalu ostrva prolazi odličan asfaltni put kojim je lako i prijatno obići ga. Tasos je jedno od najzelenijih grčkih ostrva, netaknute prirode. Centralni deo ostva je planinski, sa najvišim vrhom Ipsarionom na 1204m, prekriven šumom četinara. Slatke vode ima u izobilju, postoje brojni izvori pitke vode, jezero i nekoliko vodopada. Pored izuzetnih prirodnih lepota ovo ostrvo ima i veliki kulturno-istorijski značaj. Brojni manastiri i arheološka nalazišta među kojima je i odlično očuvan antički amfiteatar, svedoče o slavnoj prošlosti ovog ostrva. Većina predmeta pronađenih u arheološkim iskopavanjima na Tasosu i dalje se čuvaju u lokalnom arheološkom muzeju. Na ostrvu postoji preko četrdeset plaža, šljunkovitih, stenovitih i peščanih, sa različitim bojama i kvalitetom peska. Veliki broj plaža nosi plavu zastavicu za čistoću mora i infrastrukturu. Naročitu atrakciju predstavlja mermerna regija, sa svoje tri plaže, pokrivene snežno belim mermernim peskom i kamenčićima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se u širem centru Limenarije, mesta na jugu Tasosa. Hotel «Talasies Nouveau→ nalazi se odmah iza hotela «Talasies→ na svega 20 m od obale.
 
Plaža:
Od plaže je udaljen 20 m. Prelazi se uska ulica. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatne za goste hotela.
 
Hotelski sadržaj:
Recepcija i lobi hotela su ukusno opremljeni sa unikatnim komadima nameštaja i sjedinjuju udobnost prijemnog salona sa elegancijom impresivnog polieleja koji krasi ulaz. U hotelu se nalazi fitness deo koji ima kompletno opremljenu gimnastičku salu i deo za relaksaciju sa saunom, đakuzijem i uslugama masaže. Pored hotela se nalazi i bazen sa odvojenim delom za decu, koji omogućuje neograničene sate opuštanja i zabave. Taverna pored bazena je na samoj obali, služi morske specijalitete vrhunskog kvaliteta, dok se u baru i pool baru služe sve vrste kafa, pratećih posluženja, koktela, od ranog jutra do kasne večeri. Dragulj kompleksa je igraonica koja se nalazi na spratu prve zgrade.
 
Sobe:
Ima 26 soba moderno dizajniranih oplemenjenih kontrastima boja na nameštaju i zavesama, kompletno opremljenim sa LCD TV, fenom, sefom, klima uredjajem, internet pristupom, telefonom i kablovskom televizijom. Na tri sprata hotela postoje 12 dvokrevetnih, 5 trokrevetnih i 9 porodičnih soba (sa unutrašnjim stepeništem i galerijom – spavaćim delom za decu).
 
Usluga:
Usluga u hotelu je na bazi polupansiona. Doručak se služi po principu švedskog stola, večera je meni-izbor jela.
 
Kontakt: www.thalassies-hotel.gr
 
Napomena:
Thalassies Nouveau je noviji hotel, sagrađen odmah iza hotela Thalassies sa kojim deli sadržaje. Doručak se služi po principu švedskog stola, a večera je set meni.
Prvi dan -Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi do pretposlednji dan - Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

Poslednji dan - Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak za Srbiju. 
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas