The Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi oko 70km od Marse Alam, 67km od El Quseira i oko 220km od aerodroma u Hurgadi. 

Opšti podaci
Hotel se nalazi nedaleko od marine Port Ghalib koja je poznata po prelepom šetalištu, brojnim prodavnicama i dobrim restoranima. Hotel ima 471 smeštajnih jedinica raspoređenih u nekoliko dvospratnih zgrada. Gostima su na raspolaganju restorani, barovi kao i brojni sportski sadržaji. 

Za decu tu su Trixie Kids Club (4-8 godina), Trixie Cool (9-12 godina), bazen, igralište.

Plaža
Hotel ima svoju plažu 1000m dugačku sa pontonom dužine 368m. Jedan deo je sa koralnim grebenom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom i postepenim ulazom u more. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 471 smeštajnu jedinicu i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu, mini bar.
Premium sobe su veličine oko 28m2 i mogu imati direktan ili delimičan pogled na more. 
Grand sobe su veličine oko 32m2, mogu imati pogled na baštu, bazen ili delimičan pogled na more, sastoji se od dve sobe (sofa na razvlačenje u jednoj sobi i francuski ležaj u drugoj sobi) odvojene kliznim vratima. 

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkohlna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran Panorama Buffet Restaurant kao i nekoliko a la carte restorana – Lagoona Beach Restaurant, Chez Pascal (belgijska kuhinja), Marhaba (orijentalna kuhinja) i Dolce Vita (italijanska kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Pool Bar, Peanuts Bar, Lagoona Beach Bar i Dolphin Bar.

Plaća se: a la carte restorani, sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, doktor, menjačnica, prodavnice, apoteka.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima dva bazena, dečiji bazen, dnevnu i večernju animaciju, odbojku na plaži, fudbal, aerobik, boćanje, streličarstvo, stoni tenis.

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar, jahanje kamile. 

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: masaže, tretmani za negu lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas