Turunc Resort Hotel

Marmaris, Turska

Opis destinacije

Marmaris je deo Likijeske rivijere prepoznatljive po dugim peščanim plažama i šumovitom zaleđu uz malu magiju božnastvenog turističkog gradića Ičmelara. Marmaris je udaljen oko 130 km od aerodoma u Bodrumu i oko 90 km od aeordroma u Dalamanu. Nalazi se na severozapadnoj strani od ostrva Kos u Grckoj, a do susednog grčkog ostrva Rodosa je nepun sat vožnje hidrogliserom. U gradu živi preko 28.000 stanovnika. Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Turunc Resort se nalazi u zalivu Turunč – zaliv iza Ičmelera, od centra Marmarisa je udaljen 20 km. Aerodrom Dalaman se nalazi na 120 km udaljenosti, dok se aerodrom Bodrum nalazi na oko 153 km od hotela. Centar mesta je oko 800 m udaljenosti od hotela. Poslednji put je renoviran 2013. godine i zauzima površinu od 54.000 m².

Plaža:
350 metara duga peščano-šljunkovita plaža, nagrađena plavom zastavicom, nalazi se odmah ispred hotela, hotel od plaže deli šetalište.
Ležaljke i suncobrani besplatni su za goste hotela, dok se peškiri mogu dobiti uz depozit.

Sobe:
Sve sobe imaju kupatilo, fen, ketler, centralni klima uređaj, mini bar (voda svakodnevno), sef (besplatno), Wi-Fi (besplatno), SAT TV, telefon, balkon ili terasu.
Standardne sobe površine su 20 m², imaju bočni pogled na more ili pogled na prirodu, namenjene su za max 3 osobe.
Porodične sobe površine su 43 m², imaju dve odvojene prostorije, namenjene su za max 4 osobe i imaju delimični pogled na more ili na prirodu.
Duplex sobe površine su 45 m², imaju dve sobe na dva nivoa, po principu mezonete i namenjene su za max 4 osobe.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 2 a la carte restorana (turski, italijanski– plaća se), snack restoran, 8 barova, aquapark sa 7 tobogana na površini od 400 m², nekoliko bazena za decu i odrasle, dečiji mini klub (4-12 godina), mini disko, dečije igralište, Wi-Fi, bilijar, odbojka na plaži, bilijar, pikado, fitness centar, odbojka na plaži, ping pong, pikado, boćanje, animacioni program, aerobik.
Usluge uz doplatu: sauna i tursko kupatilo (u određeno vreme tokom dana), masaže i tretmani u Spa centru, prodavnice, sportovi na vodi, usluga pranja i peglanja, usluga dadilje, doktor, usluga frizera.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.turunchotels.com.tr

Tel: +90 252 476 71 51

Napomena:
Iz Turunča do Ičmelera je moguće stići lokalnim prevozom-dolmušima, ili do centra Marmarisa taksi brodićem. Zaliv Turunč ima svoj manji centar mesta u kojem se nalaze suvenirnice, nekoliko restorana i prodavnica.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum/Dalaman. Sletanje u Bodrum ili Dalaman. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum/Dalaman – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas