Vincci Saphir Palace

Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel je udaljen oko 10km od centra Hamameta, oko 95km od aerodroma u Monastiru, oko 75km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2005. godine, a poslednji put renoviran 2014. godine. Čini ja četvorospratna zgrada i u ponudi ima 236 smeštajnih jedinica. Nalazi se na pešačkoj udaljenosti od prodavnica i supermarketa. Gostima su na raspolaganju restorani, barovi kao i nekoliko bazena.

Za decu tu su dečiji klub, dečiji bazen i igralište.

Plaža
Ima svoju 100m dugu peščanu plažu udaljenu 50m od hotela, od koje je odvojena promenadom. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela, dok se peškiri za plažu uzimaju uz depozit.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima  236 soba i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, fen za kosu, sef, mini bar.

Standardne sobe imaju veličinu oko 26m².
Standardne sea view imaju veličinu 26m².

Plaća se: room service, telefon.


Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkholna pića. Gostima su na raspolaganju restorani i barovi. 

Plaća se: a’ la carte restoran (uz prethodnu rezeravaciju), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, ceđeni sokovi i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Servis za pranje i peglanje veša, lekar na poziv, gift shop, faks, konferencijske sale.

Sport i zabava
Hotel ima zatvoreni i otvoreni bazen, kao i bazen za decu, tenis, odbojku na plaži, fudbal na pesku, vaterpolo, gimnastiku u vodi, aerobik, stoni tenis, pikado, boćanje, bilijar.

Plaća se: časovi tenisa i osvetljenje na teniskom terenu.

Spa & wellness
Plaća se: masaže, tursko kupatilo (hamam), tretmani i ostale usluge.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas