Wind of Lara Hotel & Spa

Antalija, Turska

Opis destinacije

Kombinacija prirode, doživljaja, raznolikosti i kvaliteta, Antalija je pravi biser Mediterana. Ovaj milionski grad nalazi se u istoimenoj provinciji, oivičen planinom Taurus na zapadu. Locirana na turskoj rivijeri, predstavlja jedno od 5 najposećenijih gradova sveta sa preko 10 miliona turista godišnje. Podatak da je u Turskoj preko 350 plaža obeleženo plavom zastavicom, a da se više od 190 nalazi u Antaliji, govori da se veliki napori ulažu u zadovoljenje turističke potražnje. Putevi opasani redovima palmi, smeštajni kapaciteti različite kategorizacije i prelepa marina, samo su neki od atributa ovog turskog odmarališta. Antalija ima da pruži mnogo više od samo prirodne lepote vodopada, podgorina planina i peščanih plaža. Istorijski muzej omogućava pogled kroz istoriju grada, kao i utvrđenja, kula sa satom i minaret. Svakako u nezaobilazno mesto za posetu se ubraja kamen koji gori već vekovima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Antalija, Lara – 19 km od centra grada, 12 km od aerodroma u Antaliji.

Plaža
Gosti hotela koriste hotelsku peščanu plažu koja je udaljena oko 900 m od hotela. Suncobrani i ležaljke na plaži su besplatni za goste hotela.

Plaća se: paviljoni na plaži.

Smeštaj
Sve standardne sobe imaju balkon, sef, mini bar, telefon, satelitsku TV, set za peglanje, fen za kosu, kupatilo sa tušem, papuče i bade mantil, set za čaj i kafu, centralnu klimu, Wi-Fi internet.

Plaća se: telefon, room service.

Standardne sobe su veličine 26 m2. Konektovane sobe se sastoje od dve standardne sobe (2 spavaće sobe i 2 kupatila, svaka jedinica veličine 26 m2) koje su spojene vratima. Porodične (family) sobe su površine 52 m2 i imaju 2 sobe odvojene vratima i 2 kupatila.

Ostali sadržaji
Lekar, sala za sastanke, pranje i peglanje veša, frizer, šoping centar (prodavnice, butici, juvelirnica, kože), rent-a-car, rent-a-bike, faks, kopiranje, fotograf.

Sport i zabava
Otvoreni, zatvoreni i dečiji bazen, bazen sa 5 tobogana, fitness centar, časovi latino i orijentalnih plesova, joga, pilates, odbojka na plaži, vaterpolo, step i aerobik, vežbe u vodi, trbušni ples, pikado, stoni tenis, diskoteka, Wi-Fi internet u javnim prostorijama (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaća se: motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, bilijar, automati, play station, časovi ronjenja.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna, snežna soba, zona za odmor.

Plaća se: masaže, tretmani lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas