Yelken Mandalinci Spa & Wellness

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Turgutreis, od aerodroma je udaljen 53km, a od centra Bodruma 20km.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1990.godine, a renoviran je 2019.godine i zauzima  površinu od 6000m2. U sastavu hotela se nalazi 125 soba. Gostćma su na raspolaganju glavni bazen, nekoliko barova, Spa centar.

Za decu tu su dečiji deo u glavnom bazenu i igralište.

Plaža
Hotel ima svoj privatni deo na gradskoj  peščanoj plaži. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna, dok se peškiri dobijaju uz depozit.

Smeštaj
Sve sobe poseduju sef, satelitsku TV, telefon, fen za kosu, split klimu, WC sa tušem, mini frižider (samo na dan ulaska flaša vode), balkon ili terasu i pločice na podu.

Standardna soba ima površinu 22-26m2 i ima pogled na kopno. Postoji ukupno 97 standardnih soba i 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama. 

Porodična soba ima površinu 35m2 i u njoj se nalazi francuski krevet i kreveti na sprat.

Plaća se: telefon.

Hrana i piće
U hotelu je usluga All Inclusive-samoposluživanje (doručak, kasni doručak, ručak, večera, noćna užina-izbor više jela u glavnom restoranu). U koncept usluge  koja traje do 23h pored obroka glavnom restoranu su uključene užine, sladoled, kao i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: sva pića posle 23h, uvozna i premium pića, sveže ceđeni sokovi, energetska pića, turska kafa, flaširana pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Lekar, servis za pranje i peglanje veša, iznajmljivanje vozila, transfer i taksi usluge.

Sport i zabava
Hotel ima  bazen sa delom za decu, fitnes centar, tokom dana razne vreste animacija, ping pong, pikado, šah, jednom nedeljno tursko veče.

Plaća se: stoni fudbal, svi sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže i svi tretmani tela i lica.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas